Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cate litere are cel mai lung cuvant din limba romana si care este singurul termen ce contine toate vocalele

Adevărul Adevărul,
Cate litere are cel mai lung cuvant din limba romana si care este singurul termen ce contine toate vocalele

Chiar daca nu este inclusa in Dictionarul Limbii Romane DEX), denumirea medicala pentru boala silicoza este cel mai lung cuvant din limba romana si este destul de greu sa fie pronuntat cursiv. Adevarul va prezinta care sunt cele mai lungi cinci cuvinte in limba romana si alte curiozitati legate de cuvinte romanesti. continuă pe Adevărul

Economia Germaniei a crescut cu 1,8% anul trecut, cel mai mare avans din ultimii cinci ani

Economia germana a urcat cu 1,9% in 2016, cea mai mare crestere din ultimii cinci ani, arata o estimare preliminara a Biroului Federal de Statistica, citata de Reuters.

China a inaugurat cel mai lung pod plutitor din lume: cum arata noua atractie extrema VIDEO

China a inaugurat recent cel mai lung pod plutitor din lume peste raul Hongshui. Constructia, cu o lungime de peste 5 kilometri, a fost deja inscrisa in Cartea Recordurilor.

Caru' cu vedete:Cele mai urate posterioare de la Hollywood; Inna are sosie un transsexual; Cel mai nou cuplu din showbiz

Laura Cosoi, fara sutien la plaja. Laura Cosoi sfideaza frigul din Romania, de pe meleaguri exotice. Vedeta si sotul ei, Cosmin Curticapean, se relaxeaza intr-o. Fosta iubita a sotului Oanei Roman da din casa. Mesajul surprinzator, lansat de sotul vedetei, care te duce inevitabil cu gandul la un iminent.

ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

Expertii asupra problemelor de etica guvernamentala au avertizat ca singurul mijloc de evitare a conflictelor de interese ar consta in plasarea activelor intr-un blind trust, o societate gestionata de persoane total independente.

Mihai Sora despre Eminescu: Cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala

Filosoful Mihai Sora, care are peste 100 de ani, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Eminescu este tot timpul si ca cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala. Comentariul, citat si de News. ro, este insotit de o fotografie a sa, datata 13 septembrie 2016, citind opera lui Eminescu in editia Perpessicius.

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, nu as fi avut liniste. Faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri, potrivit News. ro. In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, subliniid ca inregistrarea este editata.

Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, desemnat cel mai bun film strain la Festivalul Palm Springs

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain, sambata seara, la cea de-a 28-a editie a Festivalului Palm Springs, care se va incheia pe 16 ianuarie, informeaza News. ro citant revista Variety.

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

[INFOGRAFIC] Deficitul de talente se acutizeaza: acestia sunt angajatii cel mai greu de gasit

Aproximativ trei din patru angajatori romani 72%) intampina dificultati la ocuparea posturilor vacante, Romania confruntandu-se cu cel mai acut deficit de talente raportat vreodata in tara noastra, potrivit Studiului ManpowerGroup privind Deficitul de.

TOP Cele mai apreciate orase din Europa: iata de ce sa le vezi si tu

Cele mai apreciate orase din Europa au fost dezvaluite intr-un top realizat de site-ul Travel+Leisure , dupa ce mii de turisti au votat destinatiile care i-au impresionat cel mai mult. Iata care sunt acestea si de ce merita sa mergi si tu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )