Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cate teste pentru coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania in acest moment?

Hotnews Hotnews,
 Cate teste pentru coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania in acest moment?

Romania are disponibile in acest moment, in cele 10 centre de testare pentru coronavirus din tara, un total de 5. 400 de teste PCR Polymerase Chain Reaction) - testare prin biologie moleculara genetica, cea mai sigura metoda pentru depistarea infectiilor cu noul coronavirus - au declarat vineri seara reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica privind coronavirus pentru HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Situatia scapa de sub control

In plina pandemie de coronavirus, Clinica Sanador anunta ca testeaza populatia, dar contra cost. Rezultatul testului sunt comunicate in 24 de ore, iar pretul este de 350 de lei. Este legal sa existe clinici private care fac teste pentru coronavirus? Acesta este anuntul pe site-ul clinicii Sanador. Jurnalista Paula Rusu a comentat insa situatia: Cel .

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 .

Numarul vasluienilor izolati la domiciliu a crescut. Cate teste pentru coronavirus au fost efectuate de la declansarea crizei

In contextul evidemiei COVID-19, la nivelul judetului a fost infiintat Centrul Judetean pentru Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea eficientizarii actiunilor operative aflate in dinamica si a celor de evidenta permanenta. in judetul Vaslui sunt 429 de persoane in izolare la domiciliu, iar de la declansarea crizei s-au efectuat 49 de teste pentru coronavirus.

Compania nationala Unifarm va primi 50.000 de teste pentru coronavirus. Costache: S-au alocat peste 200 de milioane de euro, pentru achizitii suplimentare de echipamente. Bugetul pacientilor critici, dublat (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a precizat ca 50. 000 de teste PCR pentru noul coronavirus vor intra in depozitele companiei nationale Unifarm. in primul rand, au fost deblocate resurse financiare.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Avem zece mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment

Sunt zeci de mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment, iar alte 200 de mii de kit-uri de testare vor fi puse la dispozitia medicilor romani in sapte zile, a anuntat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Florin Roman: Am distribuit 50.000 de teste pentru coronavirus; Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat joi in timpul sedintei din Parlament ca pana in prezent au fost distribuite 50. 000 de teste pentru coronavirus. Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea, a adaugat acesta. Deputatul a raspuns si la intepaturile lui Victor Ponta.

Barbat din Bucuresti, cercetat penal dupa ce a incercat sa vanda online teste pentru depistarea COVID-19

Peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost ridicate, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 3 s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 43 de ani promoveaza pe diverse retele online vanzarea acestor produse.

Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus. Ce a descoperit Rusia

Omenirea se confrunta cu o mare criza de sanatate, cea mai mare din acest secol, motiv pentru care cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot a inceput, iar cercetatori din toata lumea participa. Vesti bune in privinta noului vaccin pentru coronavirus S-au anuntat teste in toata lumea, dar se pare ca pana la aparitia unui .

Masina care ducea dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara, pradata de hoti pe drum

O masina care trebuia sa duca dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara nu a mai ajuns la destinatie dupa ce a fost pradata pe drum de hoti.

Politistii din Bucuresti, in alerta dupa ce peste 2.500 de teste pentru depistarea COVID-19 au aparut la vanzare pe internet

Politistii din Bucuresti sunt in alerta dupa ce peste 2. 500 de teste pentru depistarea virusului COVID-19 au fost scoase la vanzare pe internet de catre un barbat de 43 de ani. in acest caz, politistii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )