Libnet.ro
UNICEF

11:15

Florin Roman: Am distribuit 50.000 de teste pentru coronavirus; Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea

Adevărul Adevărul,
Florin Roman: Am distribuit 50.000 de teste pentru coronavirus; Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat joi in timpul sedintei din Parlament ca pana in prezent au fost distribuite 50. 000 de teste pentru coronavirus. Am gasit stocuri zero cand am preluat guvernarea, a adaugat acesta. Deputatul a raspuns si la intepaturile lui Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Compania nationala Unifarm va primi 50.000 de teste pentru coronavirus. Costache: S-au alocat peste 200 de milioane de euro, pentru achizitii suplimentare de echipamente. Bugetul pacientilor critici, dublat (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a precizat ca 50. 000 de teste PCR pentru noul coronavirus vor intra in depozitele companiei nationale Unifarm. in primul rand, au fost deblocate resurse financiare.

Daniel Tudorache: Primaria Sectorului 1 achizitioneaza teste pentru coronavirus. impreuna cu medicii de la Centrul Caraiman, testam persoanele din autoizolare, in a 13-a si a-14 zi

Primaria Sectorului 1 colaboreaza indeaproape cu Directia de Sanatate Publica DSP) si centrul Caraiman pentru a limita raspandirea cat mai mult coronavirusului. Edilul Daniel Tudorache a declarat,.

Ministerul Sanatatii: Peste 50.000 de teste pentru depistarea coronavirus, disponibile in tara

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca Ministerul Sanatatii dispune de peste 50. 000 de teste pentru depistarea coronavirus in centrele din toata tara.

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Avem zece mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment

Sunt zeci de mii de teste pentru coronavirus in achizitie in acest moment, iar alte 200 de mii de kit-uri de testare vor fi puse la dispozitia medicilor romani in sapte zile, a anuntat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Numarul vasluienilor izolati la domiciliu a crescut. Cate teste pentru coronavirus au fost efectuate de la declansarea crizei

In contextul evidemiei COVID-19, la nivelul judetului a fost infiintat Centrul Judetean pentru Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea eficientizarii actiunilor operative aflate in dinamica si a celor de evidenta permanenta. in judetul Vaslui sunt 429 de persoane in izolare la domiciliu, iar de la declansarea crizei s-au efectuat 49 de teste pentru coronavirus.

Stare de urgenta in Romania |Cate teste are tara la dispozitie

Incepand de luni, 16 martie, in Romania a fost declarata stare de urgenta. Masuri s-au luat deja de ceva vreme si multe persoane sunt testate. Numai ca numarul testelor pentru coronavirus.

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Printul Albert de Monaco a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat joi Principatul, potrivit Reuters si euronews.

Coronavirus in Romania. Unifarm SA cumpara 50.000 de teste de depistare a virusului care vor fi distribuite catre unitatile sanitare

Ministerul Sanatatii monitorizeaza in permanenta situatia stocurilor de teste pentru diagnosticare moleculara Real Time PCR) existente la nivel national. Astfel, in prezent exista un numar de 1. 524 teste pentru diagnosticare moleculara in cele 7 centre de boli infectioase care au capacitate de diagnostic si testare din Bucuresti 2 unitati sanitare), Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Constanta si Craiova.

Gigi Becali, teste pentru coronavirus la clinica privata: Rezultatele la mine la clinica ies in doua ore

Gigi Becali a declarat in exclusivitate, pentru Antena 3, ca testele pentru a depista infectatii cu coronavirus se pot face si in clinica lui. Latifundiarul asteapta acreditarea de la Guvern si e pregatit sa inceapa treaba.

PSD: Romania e una dintre tarile in care s-au facut cele mai putine teste pentru coronavirus

Partidul Social Democrat a transmis ca, asa cum spunea si directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, e foarte important ca autoritatile sa testeze toate cazurile suspecte de coronavirus, insa Romania e una din tarile in care s-au facut cele mai putine teste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )