Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirusului mai are Spitalul Clinic de Boli Infectioase. Marti, un al patrulea avion din Italia va ateriza la Constanta

Adevărul Adevărul,
Cate teste pentru diagnosticarea coronavirusului mai are Spitalul Clinic de Boli Infectioase. Marti, un al patrulea avion din Italia va ateriza la Constanta

Prefectul Constantei, George Niculescu, spune ca romanii repatriati din Italia nu vor fi testati din stocul de la Spitalul de Boli Infectioase Constanta. continuă pe Adevărul

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Ana de la Survivor, momente cumplite. A ajuns sa ramana fara bani pentru ca nu mai are loc de munca

Ana Pal, care a facut parte din echipa Survivor Romania si care a plecat dupa ce i-a dat un pumn in cap Razboinicului Andrei Ciobanu, a ajuns, acum, in perioada de autoizolare, sa nu mai aiba din ce sa traiasca. Ana de la Survivor, momente cumplite Ana Pal trece prin momente deficile. Faimoasa de la .

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coreea de Sud va trimite 2.000.000 de teste pentru coronavirus in Romania

O companie sud-coreeana a agreat sa trimita in Romania 20. 000 de kituri pentru testarea coronavirusului printr-un contract aranjat la nivel guvernamental, a anuntat duminica ministrul de externe de la Seul, citat de agentia Yonhap, potrivit hotnews. ro.

Coreea de Sud ofera Romaniei doua milioane de teste pentru Covid-19

Coreea de Sud trimite Romaniei doua milioane de teste pentru depistarea Covid-19, in urma unui contr.

Coronavirus in Romania: Sapte decese in ultimele 24 de ore Doi pacienti decedati erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde sunt infectate peste 50 de cadre medicale Luni, numar record de noi imbolnaviri

Sapte decese din cauza coronavirusului s-au inregistrat in ultimele 24 de ore in Romania. Primele trei decese in tara noastra s-au inregistrat duminica, iar luni au murit alti patru pacienti. Doi dintre ei erau internati la Spitalul Judetean Suceava, unde peste 50 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Tot luni, in Romania s-a ajuns la un numar record de noi cazuri - 143 -, astfel ca bilantul imbolnavirilor a ajuns la 576, potrivit ultimelor informatii transmise la ora 13. 15 De la ora 22. 00, intra in vigoare restrictiile de circulatie in afara locuintei20. 27 Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile20. 10 Al saptelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 65 de ani, coleg de salon cu pacientul decedat duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti18. 44 Al saselea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 64 de ani din Arad18. 30 Cum a fost chemat tot personalul medical de la Spitalul din Suceava la lucru, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare16. 45 Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare16. 11 Aproape 47. 000 de romani au intrat in tara in ultimele zile pe la granita cu Ungaria16. 05 Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?15. 32 Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania14. 51 Situatie grava la Suceava: 52 de cadre medicale infectate cu coronavirus. Spitalul Judetean, inchis14. 48 Iohannis: Vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii13. 54 Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului.

UPDATE Coreea de Sud va trimite 2.000.000 de teste pentru coronavirus in Romania Anuntul autoritatilor romane

O companie sud-coreeana a agreat sa trimita in Romania 20. 000 de kituri fiecare poate fi folosit la 100 de teste) pentru testarea coronavirusului printr-un contract aranjat la nivel guvernamental, a anuntat duminica ministrul de externe de la Seul, citat de agentia Yonhap.

Mai erau disponibile 8.612 teste pentru COVID-19 duminica seara, la nivel national. Care e prima tara europeana la acest capitol si ce state au fost criticate pentru pasivitate

Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, duminica seara, numarul de teste disponibile in cele 11 centre de testare de la nivel national era de 8. Trendul ritmului de testare nu este unul uniform in.

Intervalul in care romanii nu mai au voie sa iasa din case. Care sunt exceptiile. Declaratii MAI

Astazi, 21 martie a. c. , incepand cu ora 20:00 va avea loc o declaratie de presa la sediul MAI. Declaratia va fi sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat. MAI, noi masuri pentru combaterea coronavirusului in acest moment s-au confirmat 367 de cazuri de persoane .

CORONAVIRUS |Romania va primi 2 milioane de teste pentru COVID-19 din Coreea de Sud

UPDATE: Autoritatile anunta oficial ca Unifarm SA a incheiat un contract cadru cu un producator din Coreea de Sud, pentru achizitia a 2. 000 de teste de diagnostic molecular Real Time PCR). Prima.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )