Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA, in 2015 (VIDEO)

B1 B1,
Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA, in 2015 (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit, luni, la varsta de 56 de ani. Unul dintre numeroasele momente in care s-a facut remarcat a fost cel in care a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a le da pizza. continuă pe B1

Moment unic cu Andrei Gheorghe. Jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA - VIDEO

Moment unic cu Andrei Gheorghe. S-a intamplat in 2015 cand jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA. Imaginile au fost facute publice de Pro FM. Andrei Gheorghe a spus la acea data ca respectivele cutii.

VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Andrei Gheorghe a starnit frecvent valva in presa romaneasca, fie datorita originalitatii, fie din cauza situatiilor si declaratiilor controversate. Printre cele mai comentate momente se numara arestarea lui sub acuzatia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Parazitii, dar si gestul de a oferi procurorilor DNA pizza in semn de multumire.

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. O moarte care intristeaza Romania si pe care Andrei Gheorghe, cu umorul lui.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata la IML

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a. m. , conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )