Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cati bani castiga un postas in Romania. Cum ajungi sa te angajezi la Posta Romana

Playtech Playtech,
Cati bani castiga un postas in Romania. Cum ajungi sa te angajezi la Posta Romana

Sa fii postas in Romania nu este deloc simplu. Posta Romana are in prezent un numar de 25. 000 de angajati. Dintre acestia 11. 400 sunt postasi, iar restul sunt angajatii ghiseului de la Posta Romana. Putini dintre noi stiu cati bani castiga un postas in Romania si cum poti sa te angajezi la posta. Cati bani . continuă pe Playtech

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

EXCLUSIV Mircea Dinescu, adevarul despre plecarea din TVR. Cati bani castiga pentru emisiune

Mircea Dinescu 70 de ani), gazda emisiunii Politica si delicateturi TVR 1) a decis sa spuna adio! postului public de televiziune si sa revina in lumea afacerilor private. Am renuntat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie ma voi muta la Prima TV, dar pana atunci imi voi lua .

Mai tii minte ajutorul de 30 de miliarde de euro de la UE? Cati bani vor ajunge in Romania, de fapt

Din banii anuntati cu surle si trambite in urma cu cateva luni, ca ajutor financiar de la UE pentru relansarea economica, se pare ca prea putini vor ajunge in Romania, iar explicatia.

Cosmin Olaroiu da lovitura vietii. Cati bani primeste pentru a reveni in China

Cosmin Olaroiu ar putea da lovitura vietii dupa despartirea de Jiangsu Suning. Tehnicianul roman a primit o propunere tentanta din partea gruparii chineze Shanghai SIPG. Cati bani primeste Cosmin Olaroiu pentru a reveni in China? Cosmin Olaroiu se invarte in lumea oamenilor bogati. Este supranumit seicul-seicilor pe buna dreptate, caci antrenorul roman este platit .

Romanii, loviti de o noua taxa. Cati bani pot da din buzunar soferii din aprilie 2021

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, pe nume Tanczos Barna, a estimat ca o dezbatere publica in ce priveste oportunitatea introducerii unei taxe de poluare ar putea incepe in luna aprilie, dupa aprobarea bugetului si finalizarea discutiilor in ce priveste Programul National de Relansare si Rezilienta, noteaza Agerpres. Romanii, loviti de o noua taxa in .

EXCLUSIV Kamara, apel disperat pentru fiul sau bolnav. O noua operatie scumpa, de cati bani are nevoie

Solistul Kamara, din trupa Alb Negru, si fosta lui iubita, Oana, au mari emotii, pentru fiul lor, Leon, in varsta de sase anisori, diagnosticat la nastere cu tetrapareza spastica, si care urmeaza sa fie programat la cea de-a opta operatie. Baietelul nu se mai sperie insa de medici, dupa ce si-a petrecut mare parte din .

Gica Hagi da o noua lovitura. Cati bani primeste acum, din nou e o suma mare

Gica Hagi da o noua lovitura! Vorbim despre minimum 500. 000 de euro. Dupa Iancu si Luckassen, pleaca un alt jucator bine cotat de la Viitorul. Astfel, inca un om de baza al echipei constantene este transferat in strainatate. Gica Hagi da o noua lovitura Olandezul Bradley de Nooijer este aproape de un inmprumut, la Vorskla.

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe.

Ana Bogdan a fost eliminata de la Australian Open. Cati bani incaseaza jucatoarea din Romania

Romania mai are doar doua jucatoare la Australian Open in proba de simpluSimona Halep si Sorana Cir.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )