Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Playtech Playtech,
Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, daca trece de Karolina Pliskova

Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova in ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor pentru a obtine calificarea in semifinalele competitiei din China. in acest caz, numarul 5 WTA va juca impotriva sportivei Ashleigh Barty, care a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 6-2. Simona Halep mai are un pas pana . continuă pe Playtech

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

Rasturnare de situatie! Cum poate ajunge Simona Halep in semifinale la Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu a parasit competitia

Simona Halep are sanse mari sa se califice in semifinale la Turneul Campioanelor, chiar daca a pierdut meciul cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6. Romanca poate profita de retragerea Biancai Andreescu din competitie, dar este obligata sa castige meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. Simona Halep e aproape de semifinale, dupa ce Bianca Andreescu .

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Ora meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova

Jucatoarele Simona Halep si Karolina Pliskova se vor duela, vineri, pentru calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

Gheorghe Hagi, despre sansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede ca sunt avantajele romancei

Dupa o victorie si o infrangere la Turneul Campioanelor Simona Halepparticipa laTurneul Campioanelor, acolo unde urmeaza sa dispute partida din sferturile de finala.

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, inainte de partida decisiva cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu romanca si despre cum crede ca va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep si Pliskova devine decisiva, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare in semifinale. Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona .

Simona Halep ramane concentrata pe calificarea in semifinale

In pofida infrangerii de miercuri din meciul contra Elinei Svitolina, detinatoarea trofeului la Turneul Campioanelor, Simona Halep ramane concentrata pe obiectivul pentru care a venit la Shenzhen.

Simona Halep, declaratii despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: Sper sa nu mai fie atat de lung meciul

Simona Halep joaca, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial o intalneste pe Elina Svitolina, dupa ce in prima partida din China a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona spera ca meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o .

Simona Halep Elina Svitolina 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep joaca miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor, impotriva sportivei Elina Svitolina. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci, live .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )