Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cati bani costa un sezlong in statiunile de pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Este incredibil ce se intampla

Playtech Playtech,
Cati bani costa un sezlong in statiunile de pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Este incredibil ce se intampla

Redeschiderea plajelor a reprezentat un adevarat motiv de bucurie pentru turisti, insa sumele pe care vor fi nevoiti sa le scoata din buzunare sunt de-a dreptul uriase. Scumpirea preturilor a luat cu asalt litoralul romanesc. Cati lei costa sa inchiriezi un sezlong pe o plaja din Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord, aflati in paragrafele . continuă pe Playtech

Cati bani costa noua Dacia Logan. Are cutie automata si arata excelent

Uzinele Dacia vin cu o varianta de Logan care va fi adorata de femeile din toata lumea! Aceste autoturisme vor veni din fabrica cu o cutie de viteze asemanatoare cu cea automata. Asadar, nu va mai fi nevoie sa schimbam vitezele si ne putem concentra pe sofat. Iata cati bani costa noua Dacia Logan cu .

Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei. Cat costa vila superba din Corbeanca

Vestea divortului Ancai Turcasiu a luat showbiz-ul romanesc pe nepregatite, dar surse apropiate celor doi spun ca era inevitabil, avand in vedere ca erau deja despartiti de la o vreme incoace. Cati bani au strans Anca Turcasiu si sotul ei in cei 22 de ani de casnicie era de astetpat ca cei doi sa acumuleze .

Analiza: Cat costa sezlongurile de pe litoralul romanesc si care sunt cele mai ieftine statiuni

O analiza efectuata de un site de rezervari online a vacantelor pe litoralul romanesc arata ce pret au sezlongurile in cele mai importante statiuni de la malul Marii Negre.

Unde mergea Nicolae Ceausescu vara in vacante. Locul preferat de pe litoralul romanesc

Cuplul dictator, Nicolae si Elena Ceausescu, aveau cateva locuri speciale, in Romania, pe care le frecventau de fiecare data cand simteau nevoia de relaxare. Unul dintre aceste locuri se afla pe malul Marii Negre. Unde mergea Nicolae Ceausescu vara in vacante Toata lumea stia ca fostii dictatori, Nicolae si Elena Ceausescu traiau in lux si .

Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc. Cei care stau la bloc sigur nu stiau asta

Desi nu te-ai gandit prea mult la asta, in fiecare luna, odata cu plata cheltuielilor de intretinere, dai bani seriosi din buzunar si pentru salariul administratorului de bloc. Cati bani castiga de fapt lunar?! Sigur nu stiai asta! Cati bani castiga, de fapt, un administrator de bloc Administratorii de bloc au venituri ce variaza intre .

De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode spune ca infrastructura de transport din Romania are nevoie de investitii foarte mari. Despre ce sume este vorba De cati bani este nevoie pentru drumuri in Romania. Anuntul socant al Ministrului Transporturilor intr-o conferinta de presa, Lucian Bode a prezentat planul investitional pentru dezvoltarea infrastructurii pentru urmatorii 10 ani, din cadrul .

Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Au fost pacaliti grav

Legumele si fructele au preturi accesibile in Germania, iar asta datorita lucratorilor est-europeni, printre care multi romani, care muncesc din greu, dar care de multe ori nu primesc nici macar salariul minim pe economie, sustine un reportaj Bayerische Rundfunk. Cati bani au primit romanii care au lucrat in Germania. Astfel, televiziunea germana a prezentat cazul .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV. S-a aflat salariul real al vedetei: ce surpriza

Scandalul momentului o are in prim plan pe cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, Andreea Esca. Cu toate astea, vedeta ramane una din cele mai iubite si apreicate personalitati din mass-media romaneasca. Cati bani castiga, de fapt, Andreea Esca la Pro TV De-a lungul timpului salariul vedetei PRO TV a fost tema de .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )