Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep i-a lasat pe toti fara cuvinte, chiar azi. Ce a facut romanca la Australian Open

Playtech Playtech,
Simona Halep i-a lasat pe toti fara cuvinte, chiar azi. Ce a facut romanca la Australian Open

Simona Halep, ocupanta locului 2 WTA, a jucat astazi impotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, in turul trei Australian Open. intr-un meci dominat total de jucatoarea nostra, Veronika Kudermetova s-a declarat infranta dupa o ora si 18 minute. La final, Simona a reusit sa se califice in Optimile Australian Open 2021. Simona calificata in Optimile Australian Open . continuă pe Playtech

Simona Halep, dezvaluire intima despre problema ei: Plangeam de rusine cand intram pe teren

Simona Halep, loc 2 WTA, a vorbit la podcastul BT Talks despre inceputul carierei, momente tensionate, incredere in sine si problemele ce vin din lipsa ei. Simona Halep, dezvaluire despre problema din copilarie: La 6 ani, plangeam de rusine cand intram pe teren Mie imi place stresul. Cum spune si Darren: Tu, fara presiune, nu .

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA.

Dominanta! Simona Halep nu pierde timpul cuKudermetova, se califica usor in optimi la Australian Open

Simona Halep 29 de ani 2 WTA) isi continua drumul spre al treilea trofeu de Grand Slam al carierei, in urma unei victorii fara emotii, 6-1, 6-3 cu Veronika Kudermetova, in turul al treilea de la Australian Open,.

Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Reactia Simonei Hale dupa esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Este dificil sa te astepti ca toate jucatoarele de top sa castige meciurile, a spus campioana noastra la o conferinta de presa. Simona Halep, parere despre esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Vremurile nu sunt usoare Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita de Bianca .

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Jucatoarea pe care Simona Halep a terorizat-o. Nu o poate uita: Ma bantuie si acum

Simona Halep e una din jucatoarele de tenis de care multe alte colege de teren se tem. Care este sportiva pe care campioana noastra a terorizat-o? Aceasta nu o poate da uitarii pe romanca si reusitele sale de pe teren. Sportiva care se teme de Halep. Nu am reusit nicio victorie Simona Halep e clar .

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

DigiSport: Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras la Melbourne: Ce rol are dragostea?. Raspunsul romancei

Simona Halep s-a calificat, datorita victoriei cu Veronika Kudermetova, 6-1, 6-3, in optimile Australian Open, unde o va intalni pe Iga Swiatek.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3162 seconds )