Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cati bani pierde Simona Halep pentru ca nu participa la turneul de la Doha. Retragerea o va costa scump

Playtech Playtech,
Cati bani pierde Simona Halep pentru ca nu participa la turneul de la Doha. Retragerea o va costa scump

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai, dar anuntul de retragere de la Doha a surprins pe toata lumea, sportiva acuzand problemele de sanatate care au recidivat. Finala de la Dubai a jucat-o cu dureri mari la spate. Cati bani pierde Simona Halep pentru ca nu participa la turneul de la Doha Dupa . continuă pe Playtech

Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane. Face suma asta intr-o seara

Antonia a decis in luna februarie sa isi mareasca bustul, pentru a doua oara. Cati bani a dat cantareata pe schimbare? Este echivalentul a doua concerte de-ale sale. Cati bani a dat Antonia pentru a-si pune silicoane? Nemultumita de forma bustului sau si de faptul ca sanii ii erau putin lasati, Antonia s-a lasat pe .

Cati bani ia Corina Chiriac pentru emisiunea Opriti Timpul de la National TV. Lucreaza acolo de 10 ani

Corina Chiriac, una dintre cele mai importante si mai emblematice voci si aparitii din muzica romaneasca, este moderatoarea emisiunii Opriti Timpul de la National TV de 10 ani. De un deceniu vine in intampinarea publicului cu multa muzica de calitate si voie buna, iar pentru acest fapt este remuneratadar de zece ani la fel. Cati .

Cati bani trebuie sa ii dai, de fapt, preotului pentru o nunta sau un botez, in Bucuresti. Tarife si detalii utile

Nunta, botezul, ambele reprezinta doua evenimente importante din viata unui om, iar daca pe prima o mai poti ocoli, a doua trebuie indeplinita. Cert este ca ambele costa. Cati bani trebuie sa ii dai preotului pentru oricare dintre aceste evenimente? Cati bani trebuie sa ii dai preotului pentru o nunta sau un botez, in Bucuresti? .

Cati bani castiga un cersetor intr-o zi daca sta 12 ore in zona Piata Romana

Ii vedem zilnic prin locurile aglomerate, in piete, statii si mijloace de transport public si de cele mai multe ori ne impresioneaza. Nu se sfiesc sa intinda mana si sa joace rolul victimei, un rol pentru care au toate accesoriile: haine ponosite, texte lacrimogene si intotdeauna o poveste plina de dramatism. Sfatul autoritatilor este sa .

Pe ce loc se afla Simona Halep dupa ce a castigat Dubaiul. Clasamentul WTA, luni dimineata

Simona Halep a terminat finala de la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, locul 19 in clasamentul WTA, pe care a invins-o cu 3-6, 6-3, 7-6. Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata, sustinand ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia .

Cati bani a dat un pasager proaspat intors din China pe un test de coronavirus. Suma este uriasa

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. Focarul principal, asa cu a fost anuntat oficial, a fost in provincia Wuhan, din China. Cati bani a dat un pasager proaspat intors din .

Digisport: Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alaturi de Simona Halep la Dubai si ce i-a transmis australianul lui Arti

IN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep a invins-o pe Elena Rybakina in finala de la Dubai 3-6, 6-3, 7-6) si a castigat astfel al 20-lea titlu din cariera.

9 lucruri pe care nu le stiai despre Simona Halep. Ce s-a schimbat la ea, dupa Dubai 2015

Simona Halep, in varsta de 28 de ani, este omul momentului in tenisul feminin. Dupa victoria de la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6, in fata Elenei Rynakina, aceasta a obtinut al doilea titlu din acest turneu, dupa cel cucerit in 2015. Iata ce schimbari au aparut in viata si in cariera Simonei Halep, in cei .

Trofeul cu numarul 20 pentru Simona Halep

Simona Halep a cucerit al 20-lea titlu WTA din cariera, la Dubai, dupa ce a invins-o dramatic in fin.

Cati bani de buzunar le da Anamaria Prodan fiicelor sale. Suma este peste salariul mediu al unui roman

Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan se afla printre primii 100 cei mai bogati oameni din Romania. Cei doi traiesc in lux, alaturi de copiii lor, in Dubai, iar impresara admite ca ar putea trai 20 de vieti cu cat a chivernisit pana acum. Traind la un anumit nivel, desigur ca starea de bine ajunge si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )