Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pe ce loc se afla Simona Halep dupa ce a castigat Dubaiul. Clasamentul WTA, luni dimineata

Playtech Playtech,
Pe ce loc se afla Simona Halep dupa ce a castigat Dubaiul. Clasamentul WTA, luni dimineata

Simona Halep a terminat finala de la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, locul 19 in clasamentul WTA, pe care a invins-o cu 3-6, 6-3, 7-6. Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata, sustinand ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia . continuă pe Playtech

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Din ce mai face bani Simona Halep, dupa ce e campioana la Dubai. A dat lovitura pe toate planurile

Simona Halep a sustinut aseara un meci contra Elenei Rybakina, in marea finala de la Dubai Emiratele Arabe Unite). Astfel ca, dupa meci, jucatoarea de tenis romanca a ridcat pentru a doua oara trofeul de la prestigiosul turneu Premier din Emiratele Arabe unite, dupa o victorie din urma cu cinci ani. Simona Halep a reusit .

Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiul. Ce mesaj a postat

Ce reactie a avut fostul jucator de tenis Darren Cahiil, dupa ce Simona luat trofeul din Dubai? Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare si a tras concluzia meciului. Reactia lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a cucerit Dubaiu Dupa ce Simona a luat victoria la Dubai, impotriva Elenei Rybakina, Darren .

Digisport: E rusinos pentru mine, dar abia astept! Cum se rasfata Simona Halep dupa succesul de la Dubai

T, Simona Halep 2 WTA) a castigat turneul de la Dubai dupa o finala electrizanta cu Elena Rybakina. Romanca a decis unde va sarbatori primul trofeu al anului si al 20-lea din cariera.

Simona Halep a castigat accidentata. Tatal ei a dat-o de gol. Ce a marturisit la finalul partidei cu Rybakina

Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata. Stere Halep sustine ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia ei pe toata durata partidei. Prima reactie a tatalui Simonei Halep: A fost accidentata! Stere Halep a precizat ca a oprit sa .

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de la Dubai, invingand-o pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Romanca a obtinut victoria la capatul unui meci dramatic de aproape.

Simona Halep a castigat finala de la Dubai

Simona Halep a reusit sa castige finala turneului de la Dubai.

Noul clasament WTA: Locul pe care il ocupa Simona Halep, dupa victoria din Dubai

Victoria de la Dubai o mentine pe Simona Halep pe locul doi in clasamentul WTA. Cu 6. 076 de puncte, tenismena constanteanca se aproprie de australianca Ashleigh Barty, cu 8. 367 de puncte. Primele zece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )