Libnet.ro
UNICEF

13:15

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

Klaus Iohannis viziteaza centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, astazi, centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Presedintele Klaus Iohannis convoaca CSAT-ul pe tema strategiei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, osedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT)la Palatul Cotroceni. La reuniune va participa si premierul Ludovic Orban, iar tema discutieiva.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )