Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Hotnews Hotnews,
 Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Pe masura ce luna noiembrie se apropie si alegerile prezidentiale din Statele Unite), este vital sa respingem discursurile de ura, dezinformarea si negativitatea online. Aceasta fraza scurta, rostita de printul Harry intr-un videoclip inregistrat pentru clasamentul celor mai influente 100 de personalitati din 2020 stabilite de Time, pare sa ii fie adresata direct lui Donald Trump, potrivit Le Point, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Biden comite o noua gafa si ii da apa la moara lui Trump. Numarul de neimaginat de morti de COVID-19 evocat de candidatul democrat

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a facut o noua gafa anuntand, la un miting in Pennsylvania, ca 200 de milioane de americani au murit din cauza COVID-19, relateaza tabloidul britanic Daily Mail.

Facebook va lua masuri de restrictionare a continutului, daca alegerile prezidentiale din SUA vor duce la violente

Facebook va lua masuri agresive pentru restrictionarea circulatiei continutului pe platforma sa, daca alegerile prezidentiale americane din noiembrie vor duce la haos sau la tulburari civice violente.

Sondaj IRI: Maia Sandu ar putea invinge in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Institutul Republican International IRI) a publicat un sondaj de opinie joi, 24 septembrie, in care arata ca lidera PAS, Maia Sandu, are prima sansa in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d.

Sondaj. Cine are cele mai mari sanse de a invinge in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Igor Dodon ramane in continuare principalul favorit al alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie, cel putin asta potrivit unui sondaj de opinie prezentat joi, 24 septembrie, de Asociatia Sociologilor si Demografilor, organizatie apropiata de Partidul Socialistilor, studiul careia arata ca, daca in turul doi ajung Igor Dodon si Maia Sandu, actualul presedinte al R. Moldova va mai obtine un mandat.

Elena Udrea, audiata in dosarul finantarii campaniei lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009

Elena Udrea, fostul ministru al Transporturilor, a fost marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, pentru a da explicatii in dosarul finantarii campaniei lui Traian Basescu, la alegerile prezidentiale din 2009.

Avertisment FBI. Alegerile prezidentiale americane, tinta campaniilor de dezinformare din strainatate

Biroul Federal de Investigatii FBI) si agentia americana de securitate cibernetica au avertizat marti cu privire la posibile campanii de dezinformare favorizate de o numaratoare mai lenta in acest an, cu scopul discreditarii rezultatelor alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

SUA extind sanctiunile fata de bucatarul lui Putin, oligarhul care conduce fabrica de troli a Rusiei

Trezoreria americana a anuntat sanctiuni impotriva persoanelor si entitatilor cu legaturi cu Evgheni Prigojin, un oligarh conectat la Kremlin considerat finantator al asa numitei fabrici de troli care s-a implicat pentru influentarea alegerile din Statele Unite, dar si din alte state.

Statele Unite anunta ca nu il recunosc and pe Lukasenko ca presedinte

Statele Unite nu il pot considera pe Aleksandr Lukasenko ca presedintele legitim ales al Belarusului, a declarat miercuri Departamentul de Stat american dupa ce acesta a depus juramantul in secret pentru cel de-al saselea mandat de sef al statului.

HASSAN ROHANI: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )