Libnet.ro
UNICEF

13:30

Statele Unite anunta ca nu il recunosc and pe Lukasenko ca presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite anunta ca nu il recunosc and pe Lukasenko ca presedinte

Statele Unite nu il pot considera pe Aleksandr Lukasenko ca presedintele legitim ales al Belarusului, a declarat miercuri Departamentul de Stat american dupa ce acesta a depus juramantul in secret pentru cel de-al saselea mandat de sef al statului. continuă pe Ziarul Bursa

UE si SUA nu-l recunosc pe Lukasenko presedinte al Belarusului

Uniunea Europeana refuza sa-l recunosca pe Aleksandr Lukasenko presedinte al Belarusului, in pofida faptului ca acesta a depus juramantul, intr-un mod neasteptat, evocand rezultatele falsificate ale alegerilor de la 9 august si lipsa oricarei legitimitati democratice, a anuntat joi seful diplomatiei europene Josep Borrell, relateaza AFP.

HASSAN ROHANI: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale.

Rohani la ONU: Statele Unite nu pot impune Iranului nici negocieri si nici razboi

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a spus marti Adunarii Generale a ONU ca Statele Unite nu pot impune republicii islamice nici negocieri si nici razboi, pe fondul tensiunilor sporite dintre cele doua tari legate de acordul nuclear din 2015 convenit de Teheran cu puterile occidentale, transmite Reuters.

Alegerile prezidentiale din Statele Unite: gestul inedit al printului Harry

Pe masura ce luna noiembrie se apropie si alegerile prezidentiale din Statele Unite), este vital sa respingem discursurile de ura, dezinformarea si negativitatea online. Aceasta fraza scurta, rostita de printul Harry intr-un videoclip inregistrat pentru clasamentul celor mai influente 100 de personalitati din 2020 stabilite de Time, pare sa ii fie adresata direct lui Donald Trump, potrivit Le Point, citat de Rador.

Sanctiunile impotriva Iranului: Fractura fara precedent intre Statele Unite si Europa

Dorinta americana de a distruge acordul nuclear iranian din 2015 se traduce in fapte printr-o fractura fara precedent intre Statele Unite si principalii sai aliati europeni, care risca sa dureze daca Donald Trump este reales, scrie AFP.

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear

Statele Unite vor sanctiona luni peste o duzina de persoane si entitati implicate in programele de armament nuclear, conventional si de rachete ale Iranului, a declarat duminica un oficial american, Washingtonul argumentand ca reintra in vigoare sanctiunile ONU, in pofida opozitiei atat a tarilor aliate cat si a celor adversare.

Elevii romani pot studia gratuit la un liceu din Statele Unite

Ambasada Statelor Unite a anuntat, luni, o noua editie a programului FLEX, prin care elevii romani d.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )