Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alerta in sudul Frantei. Cel putin 11 persoane au murit in urma inundatiilor

Antena3 Antena3,
Alerta in sudul Frantei. Cel putin 11 persoane au murit in urma inundatiilor

Alerta rosie se mentine in sudul Frantei, unde cel putin 11 persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor, dupa o ploaie neobisnuit de violenta. O viitura fara precedent in ultimii 120 de ani a. continuă pe Antena3

VIDEO Cel putin 11 persoane au ars de vii in Grecia, dupa ce un camion si o autoutilitara s-au ciocnit

Cel putin unsprezece persoane au murit, sambata, dupa ce un camion si o autoutilitara s-au ciocnit pe o sosea din Grecia, din primele informatii accidentul fiind urmat de un puternic incendiu.

VIDEO Inundatii-fulger n sudul Frantei, cel putin cinci oameni au murit

Cel putin cinci persoane au murit in urma inundatiilor provocate de ploile abundente care au afectat departamentul Aude, aflat in sudul Frantei, a informat luni prefectul local al regiunii, Alain Thirion, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Accident chimic in Germania! Cel putin 13 persoane au fost ranite

Cel putin 13 persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa un accident chimic produs marti in sediul unei companii din sud-vestul Germaniei, informeaza publicatia Der Spiegel si site-ul.

Cel putin 16 persoane au murit n urma unui incendiu produs pe o platforma de petrol n Nigeria

Cel putin 16 persoane au murit in urma unui incendiu produs vineri pe o platforma petroliera din regiunea Aba din sud-estul Nigeriei, au transmis reprezentantii Companiei Nationale Nigeriene a Petrolului, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Cel putin opt alpinisti au murit pe un masiv in Nepal, in urma unei furtuni de zapada

Cel putin opt alpinisti din cadrul unei expeditii sud-coreene au murit pe varful Gurja, in Nepal, in urma unei puternice furtuni de zapada care le-a devastat tabara, au anuntat, sambata, responsabili nepalezi, citati de AFP.

Lady Gaga, eseu puternic si emotionant despre sinucidere: Pana sa terminati de citit acest articol, cel putin sase persoane se vor fi sinucis in intreaga lume

Lady Gaga, in varsta de 32 de ani, a scris un eseu emotionant despre combaterea sinuciderii si a declarat ca sprijina persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate mintala.

Acesta este momentul recomandat sa cumparati un apartament: Pretul o sa scada cu cel putin 25-30%

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente .

CUTREMUR pe piata imobiliara: Pretul o sa SCADA cu cel putin 25-30%. Anunt de ultim moment al specialistilor. NU cumparati acum!

Specialistii recomanda romanilor care vor sa isi cumpere un apartament sa mai astepte o perioada, pentru ca in curand pretul locuintelor va scadea cu cel putin 25-30%. Pretul la apartamente.

Cel putin sapte alpinisti morti in Himalaya

Cel putin sapte cataratori a fost ucisi de o furtuna violenta care le-a distrus tabara de o creasta a muntilor Himalaya din vestul Nepalului. Cinci membri ai unei expeditii sud-coreene si patru ghizi.

Accident chimic in Germania: Autoritatile sunt in alerta dupa scurgerea unei substante toxice. Bilantul victimelor

Un accident chimic s-a produs, marti, la sediul unei firme din orasul Sternenfels, aflat in sud-vestul Germaniei. Cel putin 13 persoane au fost ranite, dintre care patru se afla in stare grava, dupa ce un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )