Libnet.ro
UNICEF

08:00

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu si Irina Begu, in turul al doilea la Melbourne

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu, favoritele numarul 10, au invins, miercuri, cu scorul de 6-7 6), 6-3, 6-2, perechea Mirjana Lucici-Baroni/Andrea Petkovic Croatia/Germania), calificanu-se in turul al doilea al Australian Open. continuă pe Hotnews

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in runda inaugurala de Mona Barthel

Locul 99 WTA, Monica Niculescu a parasit Australian Open primul Grand Slam al anului) din turul inaugural, jucatoarea noastra fiind invinsa de Mona Barthel 53 WTA, Germania), scor 6-4, 7-5.

Australian Open 2018: Simona Halep merge in turul al doilea dupa un meci neasteptat de greu si o sperietura teribila! Urmeaza Bouchard

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dar meciul cu Destanee Aiava, 17 ani, a fost mult mai greu decat ne-am fi asteptat.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Australian Open: Irina Begu, in turul doi - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 6-3 si 4-0

Irina Camelia Begu 40 WTA) a avut parte de un meci interzis cardiacilor, jucatoarea noastra reusind sa o invinga pe Ekaterina Makarova Rusia - 33 WTA si cap de serie numarul 31), dupa ce la un moment dat era condusa cu 6-3 si 4-0. Irina merge in turul doi de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Raluca Olaru si Olga Savciuk, in turul doi al probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si ucraineanca Olga Savciuk s-a calificat, miercuri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu a turneului Australian Open, dupa 6-3, 6-3 cu cuplul Katerina Kozlova Ucraina)/Yulia Putintseva Kazahstan).

Australian Open: Marius Copil a parasit competitia in turul intai

Marius Copil, locul 92 ATP, a fost invins, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, 6-3, de francezul Gilles Simon, locul 57 ATP, in turul I al turneului Australian Open.

Cand trebuie sa joace Simona Halep cu Eugenie Bouchard. Programul zilei de joi, in care evolueaza si Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in turul II la Australian Open

Dupa ce azi Irina Begu a fost eliminata din competitie, Romania a ramas cu trei jucatoare la Grand Slamul de la Melbourne.

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Irina Begu, invinsa in turul al doilea la Australian Open

Irina Begu a fost eliminata in turul al doilea la Australian Open, dupa ce croata Petra Matric a invins-o miercuri cu 6-4, 7-6 3). Begu 27 ani, 40 WTA), care trecuse in primul tur de o adve.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )