Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bilantul tragic de pe drumurile din Romania continua: Opt oameni au murit in a doua zi de Craciun. Peste 400 de permise au fost retinute de politisti

B1 B1,
Bilantul tragic de pe drumurile din Romania continua: Opt oameni au murit in a doua zi de Craciun. Peste 400 de permise au fost retinute de politisti

Opt oameni au murit in accidente rutiere in a doua zi de Craciun, iar alti 12 au fost raniti grav. Politistii au retinut aproape 400 de permise de conducere si au dat amenzi de aproape 1,5 milioane de. continuă pe B1

Bilant negru de Craciun pe drumurile din Romania: 19 morti si 33 de raniti in doua zile

Un numar de 44 de accidente rutiere s-au produs, in ultimele doua zile, in intreaga tara, in urma carora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav ranite, informeaza joi Inspectoratul General al Politiei Romane.

Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata de Craciun

Doliu in presa din Romania! Mihai Creanga, jurnalistul care a condus Romania Libera, a murit de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Copiii Craciunului: 500 de bebelusi s-au nascut in maternitatile din Romania pe 25 decembrie

Cinci sute de bebelusi s-au nasut in maternitatile din Romania in prima zi de Craciun, informeaza Stirile Pro Tv. Bebelusii au fost primiti cu multe surprize de parinti si.

Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa se mute din Romania intr-o alta tara, intr.

Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Aplicatia Bolt, de transport in regim de ride-hailing, functioneaza respectand toate noile cerinte ale legii din Romania, a anuntat compania, citata marti de Mediafax.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Romulus Badea: in 2020 si fabricile din Romania vor importa forta de munca din Vietnam, Sri Lanka sau Nepal

Economia are nevoie de multi oameni, cifrele vehiculate arata un necesar de 500. 000 de oameni, sustine Romulus Badea, partener SoterPartners, companie care se ocupa, printre altele, cu recrutarea de persoane din Asia de Sud-Est. in momentul de fata vorbim de un contingent de 30. 000, pentru 2020. Daca va fi depasit cel de 30. 000, atunci va fi suplimentat, crede el.

GREVA din Franta continua si de sarbatori! Parisul, PARALIZAT de aproape o luna. Macron nu cedeaza (VIDEO)

Grevistii mobilizati impotriva reformei sistemului de pensii din Franta ameninta ca vor mentine aprinsa flacara protestelor si in timpul Craciunului si Anului Nou. Transporturile se desfasoara in co.

Stirile ProTV: Coruptia din Romania, din 1989 pana astazi. Cum s-a raspandit flagelul in toate institutiile statului

Coruptia a fost si este principala problema a Romaniei in ultimii 30 de ani. Din aceasta cauza, nu avem autostrazi, spitale, infrastructura si suntem la coada Europei la multe capitole.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )