Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ford amana lansarea unor modele noi din cauza crizei

Hotnews Hotnews,
 Ford amana lansarea unor modele noi din cauza crizei

Ford va lansa mai tarziu decat era prevazut cateva dintre modele, criza Covid-19 schimband mult planurile companiei, din cauza opririi fabricilor si a scaderii cererii. Ford a reluat productia in China, o va relua treptat in Europa din 4 mai, dar in SUA nu se stie cand va reporni. continuă pe Hotnews

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

Coronavirus Ecuador: Cadavrele sunt inghesuite in toalete, din cauza ca morgile sunt pline

Intr-un spital din Guayaquil, Ecuador, mortii din cauza coronavirusului sunt ingramaditi in toalete, transportati acolo de asistenti din cauza ca personalul de la morga nu mai era suficient pentru aceasta sarcina, a spus un cadru medical, relateaza AFP.

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemie

British Airways va renunta la peste 25% dintre angajati, din cauza pierderilor provocate de pandemia de coronavirus, potrivit grupului parinte International Consolidated Airlines Group IAG), care mai detine operatorii aerieni Iberia, Aer Lingus si Vueling.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei in 25.

Primaria condusa de Gabriel Mutu, obligata sa anuleze licitatia de 1 miliard de lei pentru concesionarea salubrizarii in Sectorul 6 din cauza unor abateri legale grave

Primaria Sectorului 6, condusa de Gabrel Mutu, a fost obligata in aceasta luna de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) sa anuleze licitatia de aproape un miliard de lei fara TVA) pentru delegarea prin concesiune a serviciului de salubrizare inclusiv componenta de deszapezire) pe o perioada de 8 ani. Motivul: un numar foarte mare de erori si omisiuni in documentatia de atribuire, practic 80% din documentatie ar fi trebuit corectata.

Economia americana s-a contractat cu 4,8% in primul trimestru din cauza coronavirusului

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP.

Oraselul de poveste, pustiu din cauza pandemiei: oamenii doar viseaza la invazia turistilor

Imaginea de mai sus nu este o fantezie realizata in Photoshop, ci un orasel care traia aproape exclusiv din turism, iar acum este parasit. Hallstatt este o localitate din Austria cu doar 780.

MINI va schimba denumirea jantelor modelului electric din Corona in Power din cauza coronavirusului

MINI anunta ca va schimba denumirea jantelor care echipeaza modelul electric Cooper SE din Corona Spoke in Power Spoke, din cauza coronavirusului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )