Libnet.ro
UNICEF

14:30

Coronavirus Ecuador: Cadavrele sunt inghesuite in toalete, din cauza ca morgile sunt pline

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Ecuador: Cadavrele sunt inghesuite in toalete, din cauza ca morgile sunt pline

Intr-un spital din Guayaquil, Ecuador, mortii din cauza coronavirusului sunt ingramaditi in toalete, transportati acolo de asistenti din cauza ca personalul de la morga nu mai era suficient pentru aceasta sarcina, a spus un cadru medical, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Ecuador, coronavirus. Femeie declarata moarta, gasita in viata dupa 2 saptamani. Morgile spitalelor sunt neincapatoare, cadavrele fiind inghesuite si in toalete

O femeie de 74 de ani din Ecuador, care a fost declarata moarta dupa ce a fost internata in spital cu Covid-19, a fost gasita in viata, doua saptamani dupa ce familia sa i-a organizat funeraliile, scrie BBC News. Situatia este dezastoasa in aceasta tara, morgile spitalelor sunt pline , mortii fiind inghesuiti si in toalete.

SONDAJ: Activitatile economiei mondiale au fost aproape blocate in aprilie din cauza pandemiei de coronavirus

Activitatile economice au fost aproape blocate la nivel mondial in aprilie, din cauza masurilor impuse de guverne pentru a tine sub control raspandirea noului coronavirus, sectorul serviciilor fiind afectat in mod special, arata sondaje in randul liderilor de companii publicate joi.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni.

Camera Deputatilor: Rudele cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19 vor primi pensie de urmas

Camera Deputatilor adoptat, joi, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede acordarea pensiei de urmas rudelor cadrelor medicale decedate din cauza COVID-19. Pensia pe care o vor primi de la stat este 75% din salariul pe care cadrul medical il avea in momentul decesului.

Ambasadorul Romaniei in Germania, catre muncitorii sezonieri romani: Nu sunt excluse abuzurile din partea angajatorilor. Se critica des faptul ca fermele ar tine mai mult decat este rezonabil cartile de identitate

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza in contextul relatarilor din presa despre situatia dificila a muncitorilor romani care ajuta la strangerea recoltei in Germania si spune ca nu sunt excluse abuzurile din partea angajatorilor, de exemplu criticandu-se des faptul ca fermele ar tine mai mult decat este rezonabil cartile de identitate ale oamenilor. De asemenea, Hurezeanu avertizeaza ca autoritatile germane se vad nevoite sa caute cetateni romani care au parasit carantina si care pot reprezenta un risc epidemiologic pentru sanatatea publica, iar in Germania, la fel ca in Romania, aceasta este o fapta deosebit de grava.

Femeie din Ecuador declarata decedata din cauza COVID-19, gasita in viata dupa aproape o luna

O femeie de 74 de ani din Ecuador, declarata moarta in urma cu o luna, cand era spitalizata din cauza coronavirusului, este in viata. Familia acesteia fusese anuntata ca femeia a decedat, a fost chemata sa o identifice si chiar a primit apoi ceea ce li s-a spus ca este cenusa acesteia, scrie BBC.

in Romania sunt 70 de puncte de testare pentru coronavirus, dar functioneaza sub capacitate - ministrul Sanatatii

In Romania, la acest moment sunt 70 de puncte Real Time PCR pentru testarea COVID-19, dar ele functioneaza sub capacitate din cauza lipsei de personal, a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Italia ajunge la 26.644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 26. 644 de morti in Italia, cu 260 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate a depasit 197.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )