Libnet.ro
UNICEF

17:00

Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune masini ecologice din 2015

Piata masinilor ecologice creste din ce in ce mai mult la nivel global, iar diferitele tehnologii prietenoase cu mediul inconjurator, de la propulsia hibrida, la cea pe baza de hidrogen si electrica, ofera o gama larga de optiuni pentru cei care vor si isi permit o masina care nu polueaza. continuă pe Adevărul

Andrei Spunei este in topul celor mai buni elevi la Stiintele Pamantului. Elevul de la Decebal a fost inclus in lotul largit pentru Olimpiada Internationala

Andrei Spunei, un elev in clasa a XI-a la Colegiul National Decebal din Deva s-a calificat in lotul largit pentru Olimpiada Internationala Stiintele Pamantului, care va avea loc in luna septembrie, in Statele Unite ale Americii.

Cele mai bune telefoane pentru fotografii

Cele mai bune telefoane pentru fotografii sunt la mare cautare in randul cumparatorilor deoarece tot mai multi utilizatori folosesc smartphone-urile pentru a filma, a face poze si a le urca pe site-urile de socializare cele mai populare. Atunci cand iti alegi un nou telefon, un element foarte important este sa fie printre cele mai bune [] Cele mai bune telefoane pentru fotografii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca in 2015

Un site american pentru locuri de munca a realizat un top care include cele mai bune si cele mai proaste locuri de munca pentru anul 2015.

Cele mai bune soiuri de rosii romanesti

Este important sa stii care sunt cele mai bune soiuri de rosii romanesti pentru a fi sigur de calitatea produselor mancate.

Cele mai bune locuri de pescuit in Moldova

Cele mai bune locuri de pescuit in Moldova sunt cunoscute doar de cei care practica aceasta activitate regulat. Probabil, unii dintre ei cunosc locuri concrete care nu ii lasa cu mainile goale atunci cand se intorc acasa de la pescuit.

Vezi ca trage! O aplicatie inedita ce te ajuta sa gasesti cele mai bune locuri pentru...pescuit

000 de unici. De obicei nu incepem articolele cu date, insa nu ne imaginam ca o aplicatie dedicata pescarilor ar putea atrage atata atentie. HartaPescar. ro este o aplicatie sociala care listeaza cele mai bune locuri de pescuit, cumuland totodata.

Cele mai bune fructe pentru imunitate

In acest articol va vom arata ca nu trebuie sa ajungi mereu sa iei medicamente ca sa te tratezi, ci poti tine la distanta bolile foarte usor, prin alimentatia corecta. Fructele sunt surse excelente pentru a-ti mentine organismul departe de boli, asa ca aflam care sunt cele mai bune fructe pentru imunitate.

Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari / Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia

Averea acumulata a celor mai bogati 200 de rusi, exprimata in dolari, scazut cu 15% anul trecut, potrivit clasamentului anual al editiei Forbes in limba rusa, care il plaseaza pe miliardarul Vladimir Potanin in fruntea clasamentului, pentru prima oara, scrie AFP.

Nationala feminina Under 19 a Romaniei, calificata la turneul final al CE de handbal din 2015

Nationala de handbal feminin Under 19 a Romaniei s-a calificat, sambata, la turneul final al CE din 2015, dupa ce a obtinut a doua victorie din trei posibile, cu Serbia, scor 25-17 12-8), in grupa 3 preliminara a competitiei, ale carei partide se desfasoara la Roman, transmite Mediafax.

TOP 10: cele mai vandute masini noi diesel in Romania dupa primele 3 luni

Piata auto din Romania este dominata in continuare de vanzarile de masini noi diesel, cu peste 60% din livrari, peste 10. 950 de unitati. Ce autoturisme noi diesel si-au cumparat romanii in primele trei luni aflati din slide-urile urmatoare.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )