Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tungsram revine pe piata sistemelor de iluminat auto din Romania

Adevărul Adevărul,
Tungsram revine pe piata sistemelor de iluminat auto din Romania

La nivel mondial, Tungsram se numara printre primii trei producatori de sisteme de iluminat auto, punand la dispozitie portofoliul sau complet de produse fabricantilor de automobile, producatorilor de becuri si a service-urilor auto, magazinelor de vanzare cu amanuntul din peste 100 de piete din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce vedete din Romania isi cauta bona. are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Surpriza pe scena politica din Romania. Un senator ALDE trece la PMP

Surpriza pe scena politica din Romania.

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat.

De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Finalul de februarie a venit cu un scandal mare pentru sistemul bancar din Romania. Banca Nationala anunta ca multe dintre banci sunt implicate in spalare de bani. Dar de ce? Si, mai ales,.

Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Cauta mai departe si vei vedea ca nu-ti vei atinge niciodata limitele. E vorba unui intelept obscur, pe care prea putini il iau in seama, dar care se adevereste in fiecare zi, in viata fiecaruia dintre noi. Emisiunea Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1, e o mostra de spectacol al vietii care .

Business report: Piata muncii din Romania si viitorul ei in Raportul Comisiei Europene; Peste 23.000 de cetateni din afara UE muncesc legal in Romania, cel putin triplu fata de nivelul anului 2016. Cei mai multi - din Vietnam

Directorul OMS, dupa cea mai neagra saptamana pentru burse din 2008: Nu va mai panicati din cauza coronavirusului. Directorul general al Organizatiei Mondiale. Parca toate-mi merg pe dos. Lucrez 16 ore pe zi, trag in toate directiile si, la final de luna, care e rasplata? De ce ai nevoie ca antreprenor pentru a iesi din.

KROS.RO Primul Smart Marketplace B2B din Romania P

Evolutia pietei B2B, 2019: Din ce in ce mai multi antreprenori tineri isi deschid propriile business-uri si sunt in cautarea unor platforme care pun pret pe timp si folosesc tehnologia pentru optimizarea procesului de formare a unui portofoliu de clienti.

Ministerul Sanatatii, precizari de ultima ora despre pacientii infectati cu coronavirus din Romania. Alte peste 8.000 de persoane, monitorizate la domiciliu

Ministerul Sanatatii a oferit precizari de presa cu privire la cele doua persoane infectate cu coronavirus, care au fost depistate in Romania si internate in Cluj-Napoca, respectiv Timisoara. Cei doi.

VIDEO Vinuri surpriza alese de somelieri, direct la tine acasa. Cum functioneaza primul abonament de vin din Romania

Cum ar fi ca paharul acela de vin pe care il iubesti la finalul unei zile obositoare sa iti fie trimis direct acasa, ales cu grija de somelieri, exact pe gustul tau? Asta a fost si ideea Elenei Oglinda, o tanara antreprenoare, care a adus primul abonament la vin in Romania. Povestea Elenei incepe cu un blog, unde scria despre ceea ce o pasioneaza: vinul. Atunci cand a observat ca tot mai multi oameni sunt interesati de tipurile de vin si de mancarurile care merg cel mai bine cu un anumit gust s-a hotarat sa deschida Wineful, un serviciu de care cu siguranta aveam nevoie.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )