Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Antena3 Antena3,
Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat

Primul pacient cu coronavirus din Romania a fost declarat vindecat si va fi externat. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii, precizari de ultima ora despre pacientii infectati cu coronavirus din Romania. Alte peste 8.000 de persoane, monitorizate la domiciliu

Ministerul Sanatatii a oferit precizari de presa cu privire la cele doua persoane infectate cu coronavirus, care au fost depistate in Romania si internate in Cluj-Napoca, respectiv Timisoara. Cei doi.

Primul pacient confirmat in Romania cu coronavirus nu poate fi trimis acasa. Raed Arafat: Trebuie sa gasim o solutie!

Raed Arafat sustine ca tanarul din Gorj, care a fost primul roman confirmat cu coronavirus, nu poate fi lasat sa plece acasa pentru ca intreaga sa familie este, in continuare, in izolare.

Directoarea DSP Gorj, demisa din cauza ca nu a respectat procedurile instituirii carantinei si a transmis raportari inexacte

Directoarea Directiei de Sanatate Publica din Gorj, Carmen Ivanov, a fost demisa vineri de ministrul Sanatatii, Victor Costache, dupa ce nu a respectat procedurile instituirii carantinei, nu a utilizat spatiile de carantina si a transmis raportari inexacte privind situatia din primul judet in care a fost identificat un caz de coronavirus in Romania.

VIDEO Vinuri surpriza alese de somelieri, direct la tine acasa. Cum functioneaza primul abonament de vin din Romania

Cum ar fi ca paharul acela de vin pe care il iubesti la finalul unei zile obositoare sa iti fie trimis direct acasa, ales cu grija de somelieri, exact pe gustul tau? Asta a fost si ideea Elenei Oglinda, o tanara antreprenoare, care a adus primul abonament la vin in Romania. Povestea Elenei incepe cu un blog, unde scria despre ceea ce o pasioneaza: vinul. Atunci cand a observat ca tot mai multi oameni sunt interesati de tipurile de vin si de mancarurile care merg cel mai bine cu un anumit gust s-a hotarat sa deschida Wineful, un serviciu de care cu siguranta aveam nevoie.

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus s-a vindecat. Si al doilea test a iesit negativ

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus, un tanar de 25 de ani, internat la Institutul National de Boli Infectioase prof. Dr. Matei Bals s-a vindecat. El a fost retestat pentru noul coronavirus in cursul acestei zile, iar rezultatul testului este negativ.

LIVETEXT Coronavirus in Romania: Femeia internata la Timisoara, retestata pozitiv 42 de persoane sunt in carantina, peste 9.000 sunt izolate la domiciliu

Tanarul din Gorj, infectat cu coronavirus si declarat vindecat de medici, nu va fi externat luni din spital. Pacienta internata la Timisoara a fost supusa unui nou test in cursul acestei zile. Rezultatul testului a fost pozitiv. Astfel, femeia va ramane sub monitorizare medicala, internata in spital. 01 Turistii care vor sa isi anuleze vacantele pe care le aveau platite in zonele care nu se afla in carantina, pe fondul epidemiei de coronavirus, nu isi vor primi banii inapoi si trebuie sa respecte prevederile contractuale, spune presedintele Eurolines Romania, Dragos Anastasiu. 51 Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa17. 40 O femeie din Slatina este cautata de Politie dupa ce a plecat spre Italia, desi era autoizolata17. 25 Un numar de cinci persoane din Prahova au fost depistate, luni, ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu, fiind sesizata Politia16. 57 Zonele in cazul carora se instituie carantina institutionalizata pentru romanii care se intorc in tara. 28 Pacienta internata la Timisoara a fost supusa unui nou test in cursul acestei zile. Rezultatul testului a fost pozitiv13. 41 Din datele Ministerului Sanatatii, pana in prezent, au fost lucrate 473 de teste pentru COVID-19. 13 Un copil de 3 ani din Galati, internat cu febra la spital, in conditiile in care parintii sai sunt in izolare dupa revenirea din Italia.

Un furnizor de telefonie si cablu dispare din Romania. Ce se intampla pe 31 martie. Anunt oficial

Anunt oficial! Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare de pe data de 31 martie. Este vorba despre unul cei mai vechi din industrie. Ce arata reprezentatii intr-un comunicat? Un furnizor de telefonie si cablu din Romania dispare Unul dintre cei mai vechi furnizori de cablu si telefonie din Romania dispare definitiv de .

Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii.

Surpriza pe scena politica din Romania. Un senator ALDE trece la PMP

Surpriza pe scena politica din Romania.

De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Finalul de februarie a venit cu un scandal mare pentru sistemul bancar din Romania. Banca Nationala anunta ca multe dintre banci sunt implicate in spalare de bani. Dar de ce? Si, mai ales,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )