Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Playtech Playtech,
Ce vedete din Romania isi cauta bona. Gabriela Cristea are pretentii care pun multe femei pe fuga

Daca ne gandi ca in 201, conform unor statistici erau cam 6. 000 de nasteri pe an, e clar ca Romania este acum in stuatia de a avea o criza a bonelor si nu numai. Dar asta nu le impiedica pe vedetele noastre autohtone sa caute bone, atat pe plan local, dar si in afara tarii. continuă pe Playtech

O tanara romanca adoptata in urma cu trei decenii de o familie din SUA isi cauta parintii biologici

O tanara romanca de 31 ani si adoptata la varsta de npua luni de o familie din Statele Unite ale Americii isi cauta acum parintii biologici, o familie despre care sustine ca stie doar faptul ca locuia in comuna Cherechiu, din judetul Bihor.

Gabriela Cristea, pusa la zid dupa ce a postat o imagine cu ea pe Instagram. Cum sa arati asa?

Din pacate, Gabriela Cristea face ce face si atrage iar un val de energie negativa pe retelele ei de socializare. Taberele iar se impart in doua, una luandu-i aparerea, iar cealalta criticand de zor. Ce i-a nemultumit si de data asta pe cei care o urmaresc in online pe Gabi? Gabriela Cristea, pusa la zid .

Angajatorii din Romania cauta acum peste 32.000 de lucratori, oficial

Firmele si alti angajatori din Romania cauta in prezent lucratori pentru 32. 523 de locuri de munca vacante, conform evidentelor oficiale ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), citate joi de Mediafax.

Mirela Vaida, desfiintata de o persoana publica din Romania, din cauza subiectului Vulpita. Ce spune despre Acces Direct

Cauta mai departe si vei vedea ca nu-ti vei atinge niciodata limitele. E vorba unui intelept obscur, pe care prea putini il iau in seama, dar care se adevereste in fiecare zi, in viata fiecaruia dintre noi. Emisiunea Acces Direct, prezentata de Mirela Vaida la Antena 1, e o mostra de spectacol al vietii care .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

De ce bancile din Romania sunt implicate intr-un scandal cu spalare de bani

Finalul de februarie a venit cu un scandal mare pentru sistemul bancar din Romania. Banca Nationala anunta ca multe dintre banci sunt implicate in spalare de bani. Dar de ce? Si, mai ales,.

KLAUS IOHANNIS: Justitia din Romania a fost supusa unor incercari de subordonare fata de politic

Justitia din Romania a fost supusa, in ultimii trei ani, unor incercari de subordonare fata de politic, dar la aceste provocari raspunsul societatii romanesti a fost pe masura, a declarat presedintele Klaus Iohannis, ieri, la prezentarea bilantului activitatii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ).

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, inaugurat vineri. Sorin Campeanu: Va avea cele mai moderne si complete dotari

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )