Libnet.ro
UNICEF

09:45

Bacteriile rezistente la antibiotice omoara mai mult decat terorismul

Playtech Playtech,
Bacteriile rezistente la antibiotice omoara mai mult decat terorismul

Exista o teama reala fata de bacterii care rezista la antibiotice. Acum avem si o imagine mai buna asupra acestei probleme a momentului. Superbacteriile rezistente la antibiotice ucid anual 33. 000 de persoane din Europa. Circa 75% din povara bolilor provocate de superbacterii are legatura cu infectiile contractate in spitale si in centrele de sanatate. Acestea [] . continuă pe Playtech

Bacteriile rezistente la antibiotice omoara peste 30.000 de europeni, anual

Infectiile provocate de superbacteriile rezistente la antibiotice ucid circa 33. 000 de persoane anual in Europa. Povara acestor afectiuni este comparabila cu cea provocata de totalitatea cazurilor de gripa, tuberculoza si HIV combinate, potrivit Reuters.

Laptele preferat de oamenii longevivi. Mult mai sanatos decat laptele de vaca, eficient impotriva cancerului

Laptele de capra este mai sanatos decat cel de vaca. Prin compozitia lui, mai bogata in substante benefice decat cel de vaca, laptele de capra are si rolul de a preveni multe boli grave. Laptele de capra.

Cat de bogata este Giselle Bundchen! Are o avere de doua ori mai mare decat sotul ei, Tom Brady!

Giselle Bundchen a construit un imperiu in jurul sau, iar averea sa este de doua ori mai mare ca a sotului sau, care valoreaza 180 de milioane de dolari.

China raspunde scepticilor: Vom reduce mai mult taxele vamale

China a promis astazi ca-si va reduce si mai mult tarifele vamale, isi va majora importurile si isi va deschide economia, pentru a contracara criticile conform carora practicile sale comerciale sunt incorecte, transmit BBC, Reuters si DPA.

Camera de Comert Romano-Germana: Cresterea salariilor nu trebuie legata de diploma. Veniturile bugetarilor sunt mult mai mari decat in privat

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group si presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane, a enumerat noua dintre cele mai impprtante observatii despre intentia Guvernului de a creste salariul minim si de a-l lega de studii si vechimea in munca.

Ornamentele de sarbatori de la Galati, cumparate la pret de opt ori mai mare decat la Braila. Serviciile sunt similare, in ciuda diferentei uriase de buget

In vreme ce municipalitatea de la Galati va achita 675. 000 de euro cel mai mare cost de acest fel din istoria urbei) pentru inchirierea si montarea ornamentelor, cea de la Braila va plati doar 86. 000 de euro. Diferenta uriasa de buget nu se vede clar in oferta celor doua firme contractate.

Meteo: vreme inchisa, dar in continuare mai calda decat normalul perioadei

Situata la hotarul dintre toamna si iarna, luna noiembrie mai pastreaza, cel putin in prima sa decada, caracteristici ale sezonului de toamna, dar treptat, spre sfarsitul lunii, lapovita si uneori ninsoarea anunta sosirea iernii.

Clipe de groaza pentru mai mult persoane din Suceava. Sunt agresate fizic si verbal de mai multe femei care le cer insistent bani

Scene incredibile au loc in Suceava, unde mai multe femei agreseaza persoane pe strada, atat verbal, cat si fizic. Acestea incearca sa obtina bani oferind in schimb iconite sau sa ghiceasca.

Cine a scumpit creditele, Guvernul sau BNR? Isarescu: Am ncercat sa facem mai mult dect ar fi trebuit, n acest an

Multi s-au plans anul acesta ca le-au crescut ratele la creditele in moneda nationala. Unora chiar le-au urcat cu cateva sute de lei, iar vina a fost data cand pe Guvern, cand pe Banca Nationala a Romaniei. O parte din aceasta crestere a venit in urma cresterii dobanzii cheie de catre BNR, dar ca urmare a masurilor guvernamentale sau, de fapt, a lipsei reformelor. Daca Guvernul si-ar fi facut treaba, atunci poate ca ratele nu ar fi crescut atat de mult si de repede.

Oamenii care au acest tip de personalitate fac de doua ori mai mult sex. Vezi aici daca te incadrezi

Persoanele cu acest tip de personalitate au parte de o viata sexuala mult mai activa, precizeaza psihologii pe baza rezultatelor mai multor cercetari derulate in acest sens. Poate ca sunt considerate persoane destul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )