Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clipe de groaza pentru mai mult persoane din Suceava. Sunt agresate fizic si verbal de mai multe femei care le cer insistent bani

Antena3 Antena3,
Clipe de groaza pentru mai mult persoane din Suceava. Sunt agresate fizic si verbal de mai multe femei care le cer insistent bani

Scene incredibile au loc in Suceava, unde mai multe femei agreseaza persoane pe strada, atat verbal, cat si fizic. Acestea incearca sa obtina bani oferind in schimb iconite sau sa ghiceasca. continuă pe Antena3

Clipe de groaza pentru mai multe persoane din Suceava. Sunt agresate fizic si verbal de mai multe femei care le cer insistent bani

Scene incredibile au loc in Suceava, unde mai multe femei agreseaza persoane pe strada, atat verbal, cat si fizic. Acestea incearca sa obtina bani oferind in schimb iconite sau sa ghiceasca.

China raspunde scepticilor: Vom reduce mai mult taxele vamale

China a promis astazi ca-si va reduce si mai mult tarifele vamale, isi va majora importurile si isi va deschide economia, pentru a contracara criticile conform carora practicile sale comerciale sunt incorecte, transmit BBC, Reuters si DPA.

Regiunile din Europa unde traiesti cel mai mult. Ce speranta de viata au romanii?

Speranta de viata in Europa trece de 84 de ani in mai multe regiuni din Spania si Italia, remarcandu-se o diferenta de mai bine de 10 ani in comparatie cu statele din estul blocului comunitar. Printre statele care ofera cetatenilor o speranta mai mica.

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

Cornel Amariei, primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume

Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

SU coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SU au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

SUA coplesesc Iranul - cele mai dure sanctiuni din istorie

SUA au impus Iranului astazi cele mai dure sanctiuni din istorie, dupa un val de proteste in Iran, scrie BBC.

Cea mai letala pisica din lume e si cea mai adorabila

Cand te gandesti la cea mai letala pisica din lume, poate iti vin in minte imagini cu un leu semet sau un tigru impunator. Ti-ai fi imaginat insa ca cea mai letala pisica este ridicol.

Topul celor mai aglomerate aeroporturi din Europa, dupa numarul de pasageri

In Europa exista aeroporturi care au trafic anual de cativa zeci de mii de pasageri si aeroporturi care sunt tranzitate de zeci de milioane de calatori si impresioneaza, adesea, prin infrastructura. In clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )