Libnet.ro
UNICEF

19:45

Business report: Romnia tara care a beneficiat cel mai mult de apartenenta la UE. Atentie, nsa, la experienta altora; Guvernul strnge n acest an 2,4 miliarde lei de la firme n contul persoanelor cu handicap care nu exista pe statul de plata; Vodafone anu

Hotnews Hotnews,
 Business report: Romnia tara care a beneficiat cel mai mult de apartenenta la UE. Atentie, nsa, la experienta altora; Guvernul strnge n acest an 2,4 miliarde lei de la firme n contul persoanelor cu handicap care nu exista pe statul de plata; Vodafone anu

Google a facut pact cu Beijingul. Cum vor fi afectati utilizatorii. Google i-ar putea identifica in curand pe cei care folosesc motorul de cautare prin intermediul numerelor de telefon. imprumut BERD pentru modernizarea serviciilor de apa si apa uzata in 5 judete din Romania. BERD va acorda Romaniei un imprumut. continuă pe Hotnews

LOTO. Care sunt numerele care ies cel mai des la extragerea LOTO din Romania

Loteria Romana prezinta pe pagina sa oficiala, numerele care ies cel mai des la extrageriile LOTO. Cele mai repetitive numere sunt 36 si 5. La fel de bine stau si numere 2, 4, 6, 9, 12, 13, 17, 22, 2.

Cel mai dorit iPhone: ce prefera cumparatorii intre iPhone Xr, Xs si Xs Max

Au inceput de cateva zile precomenzile pentru noile smartphone-uri Apple. Astfel, putem afla care este cel mai popular iPhone in 2018, conform preferintei cumparatorilor. Cei care erau.

Lidia Fecioru si cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Ai nevoie doar de o sfoara

Lidia Fecioru a explicat care este cel mai tare truc pentru a tine bolile departe. Luati o funie, cel mai bine ar fi din canepa subtire sau ate din calti. Aceasta se pune in dreptul corpului, unde exista.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut ieri, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Actualul cabinet este cel mai idiot din istoria Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a sustinut astazi, la Ramnicu Valcea, ca problema Romaniei este distrugerea capacitatii administrative si a calitatii managementului politic, in conditiile in care actualul guvern este cel mai idiot din istoria Romaniei.

Robbie Williams, tata pentru a treia oara in cel mai mare secret! Iata cum a fost posibil!

Robbie Williams si Ayda au rupt tacerea si au vorbit despre venirea pe lume a celui de al treilea lor copil. Ei au apelat la o mama surogat care sa le indeplineasca visul de a fi parinti inca o data.

Orban, despre Cabinetul Dancila: Cred ca este cel mai idiot guvern din istoria Romniei. Asa oameni inculti nu am vazut n viata mea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca nu a vazut in viata lui ministri atat de inculti precum cei actuali si a apreciat ca Guvernul PSD este cel mai idiot din istoria Romaniei, relateaza Mediafax.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

Business Report:Bomba n sistemul financiar. Se vinde o banca mare din Romnia. Cumparator-surpriza; Ne mprumutam ca sa facem fata cheltuielilor curente. Trei din cinci gospodarii au nevoie de cel putin 2.000 de lei pentru a trece luna;Negocieri dure pe fa

Economia Romaniei cele mai nefavorabile perspective din ECE, din cauza lipsei investitiilor si a reformelor structurale. Contributia precara a investitiilor, cea negativa a exportului net si cresterea costului muncii sunt argumentele cele mai puternice ale reducerii cresterii economice a Romaniei. Avertisment oficial. Bancile se apropie de o noua criza. Banca Centrala Europeana BCE) lanseaza un avertisment clar catre supreveghetorii sistemul bancar de pe intregul continent. Autoritatile de supervizare trebuie sa urmareasca cu atentie sectorul bancar din umbra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )