Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care este procesul de numire al uraganelor?

Adevărul Adevărul,
Care este procesul de numire al uraganelor?

In luna septembrie, uraganele Irma, Jose si Katia au facut ravagii in America Centrala si in Statele Unite, iar in zilele acestea uraganul Ophelia a lovit Irlanda. Pe langa forta devastatoare a acestor furtuni si pagubele imense pe care le produc in calea lor, un aspect secundar este cine si dupa ce proces numeste astfel aceste uragane?. continuă pe Adevărul

STUDIU: Chiriile in centrele universitare cresc cu 25% incepand cu luna septembrie

Preturile chiriilor in centrele universitare cresc in fiecare an, incepand cu luna septembrie, in medie cu 25%, comparativ cu lunile de vara, odata cu inceperea anului universitar, potrivit datelor platformei imobiliare Wizmo. ro, trimise Redactiei.

Simona Halep a pierdut locul 1! Cine a depasit-o in luna septembrie

Simona Halep a pierdut locul 1. Romanca a fost devansata si in clasamentul celor mai bune jucatoare din septembrie. Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala.

Vanzarile auto in China au crescut cu 5,7% in luna septembrie

Vanzarile auto in China au urcat cu 5,7% in septembrie, la 2,71 milioane de vehicule, a patra luna de crestere pentru cea mai mare piata auto din lume, a anuntat Asociatia Producatorilor Auto CAAM), potrivit Reuters.

Deputata Oana Bizgan a demisionat din USR. Care este motivul acestei plecari

Oana Bizgan si-a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii pe holurile Parlamentului, demisia din USR, spunand ca motivul este de natura personala si ca va ramane deputat independent, scrie News. ro.

Mihai Constantinescu, opt ore pe masa de operatii. Care este starea sa

Dupa ce, timp de opt ore, Mihai Constantinescu a stat pe masa de operatii, intr-un spital privat din Capitala, Simona, sotia artistului, a spus ce ce petrece cu el. Acum, Mihai este bine, din.

Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Ciocolata de calitate nu este doar un rasfat, ci si un aliment cu beneficii pentru sanatate. Zeci de studii au argumentat necesitatea consumului, iar motivele sunt cat se poate de serioase, informeaz.

Uimitor! Care este semnificatia liniilor de la incheietura mainii

Liniile de la incheietura mainii detin anumite semnificatii in legatura cu sanatatea si prosperitatea unei persoane. Aceste linii pe care le poti observa la incheietura mainii,.

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Culoarea pe care o au peretii locuintei tale poate schimba radical aspectul unei camere, asadar alegerea ei este foarte importanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )