Libnet.ro
UNICEF

11:30

Care este starea de sanatate a Simonei Halep, inainte de turneul de la Roma. A recunoscut chiar ea

Playtech Playtech,
Care este starea de sanatate a Simonei Halep, inainte de turneul de la Roma. A recunoscut chiar ea

Simona Halep va debuta, miercuri, in turul II al turneului de la Roma, impotriva invingatoarei dintre Marketa Vondrousova 44 WTA) si Barbora Strycova 40 WTA). Sustinatorii sportivei din Constanta sunt curiosi sa afle care este starea de sanatate a Simonei, dupa ce inainte si pe parcursul turneului de la Madrid a acuzat probleme. Sunt foarte [] . continuă pe Playtech

Kiki Bertens, in topul anului 2019! De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Kiki Bertens, in topul anului 2019. De ce victoria impotriva Simonei Halep, in finala de la Madrid, a ajutat-o sa devina una dintre performerele sezonului

Victoria pe care olandeza Kiki Bertens a obtinut-o in fata Simonei Halep in finala turneului de la Madrid, a propulsat-o pe aceasta intr-o pozitie selecta.

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Voi fi mai ingaduitoare cu mine, pentru ca nu merit sa fiu criticata!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

Spovedania Simonei Halep, dupa finala de la Madrid: Am abordat gresit meciul. Am jucat ca o proasta, tot ce i-a placut!

Simona Halep are un an 2019 fara trofeu si cu doua finale pierdute, dar considera ca se afla in grafic din punct de vedere al evolutiilor.

Cum a comentat presa din tara si cea internationala infrangerea Simonei Halep din finala turneului de la Madrid

Finala pierduta de Simona Halep la Madrid, 4-6, 4-6 cu Kiki Bertens, a fost comentata atat de presa din Romania cat si de cea din strainatate.

Un an de cosmar pentru Kiki Bertens, adversara de azi a Simonei Halep: O parte din mine traia cu gandul ca am cancer

Simona Halep va juca azi, de la ora 19. 30, finala turneului de la Madrid, unde o va intalni pe olandeza Kiki Bertens.

CTP da de pamant cu adversara Simonei Halep: Bunele maniere din tenis spun ca in astfel de situatii faci un gest de scuza!

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid, dupa o victorie in trei seturi in fata Belindei Bencici, din Elvetia.

Guvernul a aprobat proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altele deloc. UPDATE Proiectul a fost aprobat. Cei care au platit deja contributiile de sanatate vizate de OUG isi vor putea recupera banii, daca vor face solicitari in acest sens, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, la finalul sedintei de Guvern.

Drama unei adolescente de 11 ani. Motivul pentru care este obligata sa aduca pe lume copilul celui care a abuzat-o

Momente cumplite pentru o adolescenta de 11 ani. Copila a ramas insarcinata in urma unui viol. Barbatul care a abuzat-o este un tanarde 26 de ani. Copilei din statul american, Ohio, ii este.

Guvernul aproba proiectul amnistiei fiscale pentru persoane fizice, prin care este dispus sa lase bugetul fara 1 miliard de lei

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobat proiectul de OUG privind unele masuri legate de deciziile de impunere emise recent de ANAF pentru anii 2014-2017. Este un act normativ in urma caruia unele persoane vor ajunge sa plateasca mai putin, iar altii deloc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )