Libnet.ro
UNICEF

12:15

UPDATE CCR a amanat decizia privind majorarea pensiilor. PSD cere 40%, PNL a marit cu 14%

Adevărul Adevărul,
UPDATE CCR a amanat decizia privind majorarea pensiilor. PSD cere 40%, PNL a marit cu 14%

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament cu un amendament al PSD care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Executivul argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate, ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice. continuă pe Adevărul

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

CCR a amanat luarea unei decizii privind majorarea pensiilor cu 40%. Hotararea, abia dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, luarea unei decizii in ceea ce priveste majorarea pensiilor cu 40%. Judecatorii constitutionali se vor intruni din nou sa analizeze subiectul abia pe 13 ianuarie,.

Curtea Constitutionala amana pana in ianuarie decizia privind majorarea pensiilor cu 40%

Judecatorii Curtii Constitutionale au dezbatut, miercuri, sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara. Este vorba despre textul Ordonantei de Urgenta privind rectificarea bugetara, care a fost modificat de Parlament pentru a stipula majorarea pensiilor cu 40%, in locul celor 14% acordate de Executiv.

Majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor a ajuns azi pe masa CCR

Zi decisiva astazi pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru cresterea salariilor profesorilor. Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarea guvernului depusa impotriva celor doua proiecte votate i.

PMP cere adoptarea in regim de urgenta a legilor privind eliminarea pensiilor speciale si reducerea numarului de parlamentari la 300

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si.

PMP cere dezbaterea legii privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor si primarilor

Partidul Miscarea Populara cere convocarea Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea in plen a legii privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari si primari, a anuntat presedintele PMP, Eugen Tomac, pe pagina de Facebook.

CCR analizeaza miercuri sesizarea Guvernului privind cresterea pensiilor cu 40%

Sesizarea depusa de Guvern privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament ce prevede majorarea .

PNL cere dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative privind abrogarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Florin Roman: Solicitam tuturor partidelor sa ne sustina (VIDEO)

PNL a cerut dezbaterea in regim de urgenta a initiativei legislative de abrogare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a solicitat tuturor partidelor sa sustina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )