Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Playtech Playtech,
Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Patru ani si, oficial, 40 de vieti omesti pierdute. Supravetuitorii vorbesc insa despre sute de oameni morti! Care a fost adevaratul motiv pentru care Nicolae Ceausescu a cerut constructia de urgenta a celui mai fabulos drum din lume? Care trebuia sa fie rolul Transfagarasanului in ambitia anti-URSS a dictatorului? Secretul Transfagarasanului. Ambitia anti-URSS a lui . continuă pe Playtech

Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Cea mai horror padure din lume este in Romania! Este o padure invaluita in legende si este situata la mai putin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea ii fascineaza pe turistii dornici de o plimbare, dar si de aventura. Cea mai horror padure din lume e in Romania! Publicatii din Statele Unite ale .

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

A descoperit din greseala manualul de utilizare pentru cel mai vechi computer din lume

Cercetatorii vor putea dobandi o intelegere mai profunda a ceea ce este considerat cel mai vechi computer digital din lume, dupa ce a fost gasit manualul de utilizare considerat pierdut.

Singapore: Prima tara din lume care introduce verificarea faciala in sistemul oficial

Singapore este prima tara din lume care foloseste verificarea faciala in sistemul national de evidenta a populatiei, pentru a oferi acces atat la serviciile private, cat si la cele guvernamentale, potrivit BB.

CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Un scandal urias a explodat, dupa ce un profesor din Oradea s-a filmat intr-o sala de curs in timp ce instiga elevii sa nu poarte masti la scoala, numindu-i niste animalute intr-un tarc. Pe langa politie, Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis si alte autoritati au criticat dur comportamentul simpatizantului miscarii fara masca. Profesor din Oradea, .

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai.

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

Daniel Buzdugan, revoltat pe Facebook: Au dat foc celui mai frumos loc. Mai bine ura decat Cultura

Actorul este revoltat de gestul unor indivizi care au ales sa dea foc unuia din cele mai frumoase locuri destinate activitatilor culturale. Scena in decor rustic, inconjurata de o spirala de baloti de paie, a gazduit artisti romani care au cantat pe marile scene ale lumii. A fost un vis! A FOST!, spune dezamagit Daniel Buzdugan.

Cea mai veche banca centrala din lume isi ascunde disperarea dupa foi negre

Banca centrala a Suediei, Riksbank, a extins din aceasta luna programul de relaxare cantitativa, prin includerea obligatiunilor emise de companiile nefinanciare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )