Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 281 - continua sa fie raportate in Capitala, in timp ce topul judetelor este deschis de Galati. Cele mai putine imbolnaviri noi - 3 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Mehedinti. continuă pe Hotnews

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Galati este pe locul II, iar judetele Constanta si Bacau pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. De altfel, astazi s-au inregistrat mai multe cazuri ca niciodata in Capitala. Judetul Brasov este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, raportate in continuare in Capitala Situatia in judete

Capitala continua sa inregistreze cel mai mare numar de noi cazuri de COVID-19 raportate in 24 de ore, urmata de judetele Valcea si Cluj.

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Suvceava este pe locul II, iar judetul Iasi pe locul III.

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

MAI: Peste 650 de sesizari, de la inceputul campaniei electorale. Cele mai multe au vizat deteriorarea afiselor electorale

De la inceputul campaniei pentru alegerile locale au fost inregistrate peste 650 de sesizari privind incalcarea legislatiei. Dintre acestea cele mai multe au fost pentru distrugere, deteriorarea sau murdarirea.

Ancheta la un mare spital din Bucuresti, dupa ce mai multe cazuri de COVID nu au fost raportate. Cum a aflat DSP de situatie

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitala este anchetat, dupa ce s-a constatat ca nu a raportat cazurile de coronavirus inregistrate in randul medicilor de acolo.

Cum explica Spitalul Elias ca mai multe cazuri COVID la medici nu au fost raportate la DSP

Reprezentantii Spitalului Universitar de Urgenta Elias reactioneaza dupa ce s-a aflat ca nu au raportat cazuri de COVID din unitatea medicala la DSP.

228 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cum arata situatia la nivelul judetelor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 808 cazuri noi de COVID-19. Dintre acestea, Capitala le-a contabilizat pe cele mai multe, 228, fiind urmata la acest capitol de judetele Valcea 46), Cluj 38),.

INSP: Cinci zone din tara unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu virusul SARS-CoV-2 in ultima saptamana. Situatia focarelor COVID-19

Peste 30% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au inregistrat, saptamana trecuta, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timis si Suceava, informeaza marti Institutul National de Sanatate Publica INSP).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )