Libnet.ro
UNICEF

07:15

INSP: Cinci zone din tara unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu virusul SARS-CoV-2 in ultima saptamana. Situatia focarelor COVID-19

Adevărul Adevărul,
INSP: Cinci zone din tara unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu virusul SARS-CoV-2 in ultima saptamana. Situatia focarelor COVID-19

Peste 30% din totalul cazurilor de COVID-19 s-au inregistrat, saptamana trecuta, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timis si Suceava, informeaza marti Institutul National de Sanatate Publica INSP). continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte. Vremea se schimba radical

Vremea s-a schimbat radical in Romania, in ultimele ore, motiv pentru care deja gradele din termometre au inceput sa scada. Iata unde s-a inregistrat si prima temperatura negativa. Alerta meteo ANM. Orasul din Romania unde au fost sub zero grade azi-noapte Vremea a intors foaia in ultimele ore, asadar s-au inregistrat si primele temperaturi negative.

MAI: De la inceputul campaniei electorale au fost inregistrate 669 de sesizari privind evenimente electorale

De la inceputul campaniei electorale au fost inregistrate 669 de sesizari privind evenimente electorale dintre care 80 nu au fost confirmate, iar 268 sunt in curs de cercetare, a anuntat, azi, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

CRISTIAN NACU, SENIOR COUNTRY OFFICER, IFC: Acest prim pas ar trebui sa mobilizeze toate fortele din tara pentru promovarea la statutul de piata dezvoltata dupa modelul Poloniei

Aceasta promovare pune bursa din Romania pe harta investitorilor institutionali, care de cele mai multe ori nici nu au alocari pentru pietele de frontiera, spune oficialul IFC * Nacu: Sustinerea pietei de capital ar trebui sa devina o prioritate atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru clasa politica Acest prim pas, promovarea la statutul de piata emergenta de catre FTSE Russell, ar trebui sa mobilizeze toate fortele din tara pentru ceea ce ar putea constitui urmatorul obiectiv de tara al Romaniei, poate cel mai important de la aderarea la UE, respectiv consolidarea pietei de capital si de ce nu promovarea la statutul de piata dezvoltata dupa modelul Poloniei, a spus Cristian Nacu, senior country officer International Finance Corporation IFC).

Se schimba harta Romaniei. Dezastru pentru teritorii imense din tara, totul este ireversibil

Vineri seara, canalul de televiziune germano-francez ARTE a difuzat un documentar de o jumatate de ora despre fenomenul desertificarii in sudul Romaniei. Se schimba harta Romaniei Acest fenomen este cunoscut si in tara noastra, specialistii atrag atentia de peste 20 de ani asupra lui. Astfel, nisipul a luat locul culturilor, iar desertul din sudul tarii .

imbolnavirile de covid sunt in trend ascendent in 15 judete din tara

Noua judete si Capitala au vulnerabilitate ridicata legata de epidemia de COVID-19, care este pe un trend ascendent in 15 judete. Numarul testelor efectuate la cerere este in scadere, concomitent cu o tendinta de crestere a ratei de pozitivare a testelor prelucrate, potrivit raportului saptamanal al Institutului National de Sanatate Publica INSP), scrie g4media.

ANSVSA a stabilit cele 3 zone din Marea Neagra de unde pot fi recoltate fructe de mare pentru consum uman

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a stabilit cele trei zone de pe litoralul romanesc al Marii Negre din care pot fi recoltate fructele de mare midii si vongole) pentru consum uman, potrivit unui comunicat de presa, scrie g4media.

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca.

Cum se culeg strugurii in pandemie: Reteta pentru un vin Covid-free vine din Tara Bascilor

Toti angajatii din industria vinului din regiunea viticola Rioja, mai exact in provincia Alava din Spania, trebuie sa se supuna unui test Covid-19 inainte sa inceapa sa lucreze, pentru a preveni focarele de coronavirus si sa puna astfel in situatie de risc recolta, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )