Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cercetarile privind coronavirusul in Marea Britanie arata ca imunitatea nu pare sa dureze

Hotnews Hotnews,
 Cercetarile privind coronavirusul in Marea Britanie arata ca imunitatea nu pare sa dureze

Nivelul de anticorpi produs de corpul uman in urma infectiei cu coronavirus poate scadea drastic in cateva luni, expunandu-l la o posibila a doua infectie. Aceasta este concluzia ingrijoratoare la care a ajuns un studiu realizat de Kings College privind raspunsul imun a mai mult de 90 de fosti pacienti, potrivit La Stampa. continuă pe Hotnews

Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie

Un nou sistem de imigratie a fost prezentat de catre Marea Britanie. Acesta va intra in vigoare de anul viitor. Brexit 2021. Reguli noi pentru romanii care pleaca in Marea Britanie, de la 1 ianuarie Noul sistem de imigratie, in care vor avea prioritate la intrarea in tara cei mai buni din intreaga lume potrivit .

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Alti 28 de romani din Marea Britanie, diagnosticati cu Covid-19. Acestia sunt muncitori la o ferma din Herefordshire

Mai multi romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie au fost diagnosticati cu Covid-19, anunta, marti, Ministerul Afecerilor Externe MAE). Starea de sanatate a acestora este buna, ei fiind.

Anunt important pentru romanii din Marea Britanie. Ce trebuie sa faca ca sa ramana in Regatul Unit de la 1 ianuarie 2021

Incepand de la 1 ianuarie 2021, Marea Britanie va implementa un sistem de imigratie bazat pe puncte, prin care la intrarea in tara vor avea prioritate cei mai buni din lume, potrivit ministrului de interne Priti Patel. Noul sistem va pune capat liberei circulatii cu UE.

Noi criterii de imigrare in Marea Britanie. De cate puncte este nevoie si cum se obtin?

Noul sistem de imigrare in Marea Britanie, dupa Brexit, va fi bazat pe punctaj. Astfel, numarul celor care pot intra in Regatul Unit pentru a lucra nu va fi limitat. De altfel, angajatii din Uniunea Europeana vor.

Sistemul de imigratie post-Brexit. Marea Britanie vrea ce e mai bun din toata lumea

Marea Britanie vrea un sistem de imigratie post-Brexit pe baza de puncte, prin care sa ia inapoi controlul frontierelor si sa elibereze intregul potential al tarii, scrie ministrul de Interne Priti Patel in editia de duminica a tabloidului The Sun.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline 890 milioane de dolari) pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an, a anuntat duminica secretarul guvernului, Michael Gove, transmite Reuters.

Marea Britanie va consacra 705 milioane de lire pregatirii frontierelor post-Brexit

Marea Britanie a anuntat astazi un set de investitii de 705 milioane de lire sterline pentru a instala sisteme de control post-Brexit la frontierele sale, inainte de incheierea anului in curs.

MAE: 28 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Marea Britanie. Care este starea muncitorilor

Un numar de 28 de romani care lucreaza la o ferma din Herefordshire au fost testati pozitiv la COVID-19. Potrivit informatiilor preliminare obtinute din partea reprezentantilor agentiei de plasare a fortei de munca, la ferma in cauza isi desfasoara activitatea aproximativ 100 de cetateni romani, arata MAE, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )