Libnet.ro
UNICEF

10:30

Chisinau: Mai multe fete, printre care doua minore, drogate si impuse sa presteze servicii sexuale

Adevărul Adevărul,
Chisinau: Mai multe fete, printre care doua minore, drogate si impuse sa presteze servicii sexuale

Oamenii legii au destructurat o grupare criminala specializata in recrutarea victimelor din familii social vulnerabile, preponderent din zonele rurale, pe care, prin diferite metode, le constrangeau sa presteze servicii sexuale contra cost. Printre victime au fost identificate si minore. continuă pe Adevărul

Sediul MAI intra in reabilitari. Guvernul a aprobat ca fostul CC al PCR sa fie modernizat. Cat ne va costa distractia

Fosta cladire a Comitetului Central din Piata Revolutiei, care gazduieste acum mai multe ministere printre care si pe cel al Internelor intra in reabilitare si modernizare. Nu mai putin de 322 milioane lei, adica 70 milioane euro, urmeaza sa cheltuiasca statul pentru modernizarea cladirii construita in 1940. Cam cat a costat Catedrala Mantuirii Neamului la rosu.

VIDEO Incendiu izbucnit la o vopsitorie auto improvizata. Pompierii au scos din flacari mai multe tuburi de oxigen care riscau sa explodeze

Cinci autospeciale de stingere cu apa si spuma au intervenit in aceasta seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil din Tecuci, in curtea caruia fusese deschisa o vopsitorie. Doua masini au ars complet, iar una partial.

Povestea femeilor care se casatoresc cu Isus / Cele mai multe virgine consacrate traiesc n Franta, Italia, dar si Romnia

In lume exista peste 4. 000 de virgine consacrate, un fenomen mai putin cunoscut in cadrul Bisericii Catolice. Femeile, spre deosebire de calugarite, aleg sa traiasca integrate in societate, dar depun juramant de castitate si se casatoresc cu Isus Cristos, in cadrul unei ceremonii oficiate de preoti. Cele mai multe traiesc in Franta si Italia, dar si in Romania si Polonia.

La scurt timp dupa ce a fost oprita in trafic, o femeie a primit mai multe mesaje de la politistul care a retinut-o. Barbatul a fost suspendat din functie

Scott Cole este un politist din statul american Rhode Island care a fost suspendat, pe timpul anchetei aflate in desfasurare, din East Greenwich Police Department. El a oprit o femeie de 27 de ani in luna.

Avertizare de ceata densa: Trafic ingreunat pe mai multe artere rutiere

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata avertizari cod galben de ceata pentru 13 judete si in Capitala, circulatia rutiera desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Cod galben de ceata in 13 judete si in Capitala. Circulatia se desfasoara cu dificultate pe mai multe artere

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata avertizari cod galben de ceata pentru 13 judete si in Capitala, circulatia rutiera desfasurandu-se cu dificultate pe mai multe artere.

Premiile Grammy 2019: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Rapperii Kendrick Lamar 31 de ani) si Drake 32 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy.

INCENDIU DEVASTATOR in Bucuresti! Mai multe CASE din Sectorul 1 au luat FOC (VIDEO)

Incendiu puternic, vineri, in cartierul Bucurestii Noi din Sectorul 1 al Capitalei. Mai multe case au luat foc.

Atentionare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 9:00 in mai multe localitati din judetele Ialomita, Prahova, Dambovita si.

Accident cumplit in judetul Neamt. O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil sunt in coma

Un barbat a murit, iar copilul lui de 11 ani si sotia sunt in coma. Este bilantul unui teribil accident care a avut loc in judetul Neamt. Doua masini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )