Libnet.ro
UNICEF

11:00

Orasul cu cel mai poluat aer din Romania. De ce este contestat studiul publicat de The New York Times

Adevărul Adevărul,
Orasul cu cel mai poluat aer din Romania. De ce este contestat studiul publicat de The New York Times

Calitatea aerului din Cluj-Napoca a fost mai proasta, in cea mai poluata zi din an, decat intr-unul dintre cele mai poluate orase din lume New Delhi, conform unui articol publicat in The New York Times. continuă pe Adevărul

Rodion Rosca, parintele muzicii electronice din Romania, este internat la spital, in stare grava, Ce i-au scos medicii din abdomen

Veteranul muzicii electronice Rodion Rosca se afla in stare grava la spital. Acesta a ajuns pe mana medicilor din Cluj-Napoca, dupa ce a acuzat dureri. Starea sa de sanatate nu este una buna nici acum, dupa ce specialistii au actionat. Ce i-au scos acestia din abdomen? Rodion Rosca, in stare grava la spital. Ce i-au .

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Rata somajului in SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters.

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

Directorii din Marea Britanie, cel mai bine platiti din Europa

Cel mai bine platiti directori din Europa sunt cei din Marea Britanie, care primesc 2,7 milioane de lire sterline pe an, datorita planurilor generoase de stimulente care sunt din ce in ce mai criticate de actionari, informeaza publicatia britanica Financial Times FT), relateaza Agerpres.

Rata somajului din SUA - la cel mai redus nivel din ultimii 50 de ani

Economia americana a creat un numar semnificativ de noi locuri de munca in noiembrie 2019, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat in ultimii 50 de ani, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Finlanda: Social-democratii au ales-o pentru functia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor in varsta de 34 de ani Va fi cel mai tanar premier din istoria tarii

Social-democratii din Finlanda, care conduc o coalitie guvernamentala formata din cinci partide, au ales-o duminica pe Sanna Marin, ministrul transporturilor in varsta de 34 de ani, sa devina premier saptamana viitoare, urmand sa fie cel mai tanar prim-ministru din istoria tarii, preluand aceasta functie dupa demisia lui Antti Rinne, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Cine este Sanna Marin, finlandeza care este pe cale sa devina cel mai tanar premier din istoria tarii sale

Social-democratii finlandezi, care conduc coalitia de guvernare formata din cinci partide, au ales-o pe Sanna Marin, in varsta de 34 de ani, pentru a deveni, saptamana viitoare, cel mai tanar premier din istoria Finlandei, relateaza Reuters.

Cel mai negru cosmar pentru Cristina Neagu. Capitanul echipei de handbal a Romaniei, despre accidentarea care putea sa ii puna capat carierei

Cristina Neagu a marcat golul victoriei in partida Romania Ungaria, scor 28-27, in urma caruia tricolorele s-au calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial deHandbal din Japonia. Pentru capitanul echipei nationale victoria este cu atat mai importanta cu cat in urma cu un s-a accidentat grav, tot intr-un meci cu Ungaria, fiind la un pas .

Anomalie imobiliara in cel mai scump oras din Romania. Coliba scoasa la vanzare cu zeci de mii de euro si prezentata ca garsoniera

Un imobil de 14 metri patrati, aflat intr-o stare avansata de degradare, a fost scos la vanzare printr-o agentie imobiliara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )