Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nu credea in coronavirus si ii critica pe toti cei care purtau masca. Dar jandarmul a murit rapus de virus la doar 43 de ani

Antena3 Antena3,
Nu credea in coronavirus si ii critica pe toti cei care purtau masca. Dar jandarmul a murit rapus de virus la doar 43 de ani

Un jandarm din Sibiu care nu credea ca virusul SARS-CoV-2 exista cu adevarat si incuraja oamenii sa nu poarte masca a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce s-a infectat cu acest virus. continuă pe Antena3

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

Toti cei care au WhatsApp trebuie sa afle: schimbarea fara precedent se intampla acum

Pentru multi oameni, WhatsApp este platforma de conversatie cea mai utilizata, peste 2 miliarde de persoane folosind aplicatia detinuta de Facebook. Pe langa faptul ca ofera mesaje.

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici.

CORONAVIRUS |Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina

Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina, ajungand la 400 de euro, relateaza adevarul. ro. Miercuri au fost inregistrate 2. 300 de noi infectari cu noul coronavirus si peste 36.

Cod rutier 2020. Ce amenda primesc cei care stropesc pietonii. Suma e colosala

O zi ploioasa poate strica si ziua soferilor in aceiasi masura in care o pot strica si pietonilor. Pietonii risca sa fie udati de catre masini la tot pasul, in timp ce soferii risca amenzi usturatoare in cazul in care stropesc pe strada vreun om. Legea in vigoare arata ca un pieton care a fost .

Controale ale politistilor in trenuri. Sase calatori au fost amendati pentru ca nu purtau masca de protectie

Sase calatori aflati in trenurile care circulau pe teritoriul judetului Gorj au fost amenadati de politisti, in urma unui control care s-a desfasurat astazi.

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )