Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cronica unei manipulari - cazul femeii-jandarm batute in Piata Victoriei: Cum s-au raspandit informatiile despre tanara care s-ar fi aflat in stare grava vineri seara si despre care ministrul Sanatatii a anuntat sambata ca este foarte bine (FOTO)

B1 B1,
Cronica unei manipulari - cazul femeii-jandarm batute in Piata Victoriei: Cum s-au raspandit informatiile despre tanara care s-ar fi aflat in stare grava vineri seara si despre care ministrul Sanatatii a anuntat sambata ca este foarte bine (FOTO)

Femeia-jandarm care a fost batuta in timpul violentelor care au avut loc vineri in Piata Victoriei este bine si nu are fractura de coloana cervicala, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. continuă pe B1

Sase persoane sunt audiate sambata seara in cazul violentelor din Piata Victoriei

Sase persoane sunt audiate sambata seara la Politia Capitalei cu privire la violentele de vineri seara din Piata Victoriei, pana acum fiind audiati, in total, 19 oameni.

Decizie de ultima ora! Dosar penal pentru ultraj si sustragerea unei arme dupa incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a anuntat, sambata, ca, in urma evenimentelor produse in Piata Victoriei vineri seara, se efectueaza urmarirea penala intr-un dosar avand ca obiect.

Situatie grava pentru femeia jandarm lovita in Piata Victoriei: Este suspecta de fractura la coloana cervicala!

Medicii sustin ca in cazul femeii jandarm care a fost lovita cu brutalitate de protestatari in Piata Victoriei exista suspiciunea ca ar avea fractura la coloana cervicala. Jandarmii care au fost loviti.

Lider ALDE: Violentele din Piata Victoriei, rodul unei campanii de instigare si de dezinformare din partea lui Iohannis si a liderilor opozitiei

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea sustine ca violentele din Piata Victoriei sunt rodul unei campanii de instigare si de dezinformare care a avut loc in ultimele zile din partea PNL, a USR si a presedintelui Klaus Iohannis. El mai spune ca protestul de vineri seara a fost confiscat politic de catre partidele de opozitie, care au folosit romanii din diaspora drept scut pentru a critica si pentru a ataca Guvernul.

Peste 400 de persoane ranite in Piata Victoriei

Peste 60. 000 de persoane s-au aflat la protestul de aseara din Piata Victoriei, potrivit Agerpres. Un numar de 440 de persoane dintre care 24 de jandarmi au primit ingrijiri medicale la mitingul din Piata Victoriei din Capitala, potrivit unei informari a ISU Bucuresti-Ilfov.

Nicusor Dan: Viorica Dancila trebuie sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei

Deputatul Nicusor Dan a transmis un comunicat de presa in care face apel la liderii grupurilor parlamentare din opozitie, pentru demararea procedurii de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, in cadrul careia premierul Viorica Dancila sa dea explicatii pentru violentele din Piata Victoriei de pe 10 august.

Marturia unei tinere ranite in timpul incidentelor din Piata Victoriei. Am simtit foarte multa furie si m-am simtit luata de proasta la mine acasa

Printre protestatarii care au participat la mitingul din 10 august, de la Bucuresti, s-a numarat si Corina Bonte, o zalauanca de 23 de ani, care traieste in Anglia de cativa ani. A stat in primele randuri ale multimii, cu aparatul de fotografiat in mana, pentru a surprinde evenimentele din Piata Victoriei, si spune ca a fost ranita de o fumigena aruncata de jandarmi.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

Mitingul Diasporei: Noi proteste in Piata Victoriei

42 Fortele de ordine, mobilizate in Piata Victoriei Fortele de ordine sunt mobilizate in acest moment in Piata Victoriei din Capitala. Potrivit surselor, zeci de dube de jandarmi si de ambulante sunt deja in jurul Guvernului.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )