Libnet.ro
UNICEF

21:00

Evenimentul anului: Mamma Mia!, cel mai indragit musical din toate timpurile, va fi produs si in Romania. Premiera va avea loc, in mai, la Sala Palatului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Evenimentul anului: Mamma Mia!, cel mai indragit musical din toate timpurile, va fi produs si in Romania. Premiera va avea loc, in mai, la Sala Palatului VIDEO

Pentru prima data in Romania, anul acesta se monteaza unul dintre cele mai de succes musicaluri din toata lumea: Mamma mia!, bazat pe un libret deCatherine Johnson, cu muzica si versuri scrise deBenny AnderssonsiBjorg Ulvaeussi creat deJudy Craymer. in prezent, se cauta interpreti pentru productia romaneasca. Premiera este programata pe 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Premiera in Romania: Mamma mia! - primul musical de Broadway produs 100% independent. il vor aduce in tara Sorin Enache si Andrei Boncea

Sorin Enache si Andrei Boncea se reunesc pentru a aduce in Romania musicalul de Broadway Mamma Mia, pe melodiile formatiei ABBA. Acesta va fi primul musical de Broadway produs 100% independent. Peste 60.

Zmeura de Aur - The Emoji Movie, desemnat cel mai prost film al anului 2017

Lungmetrajul animat The Emoji Movie a primit sambata patru trofee Zmeura de Aur la cea de-a 38-a editie a galei Razzie Awards, unde s-a impus inclusiv la categoria cel mai prost film, in timp ce Tom Cruise si Mel Gibson s-au.

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

O AFRICANA ar putea PUNE MANA pe o bucata din ARDEAL! Este cel MAI MARE proces de retrocedare

Cel mai mari proces de retrocedare din Romania este judecatde catre o instanta din Cluj, care va trebui sa decida daca o suprafata uriasa, cuprinzand mai multe sate din Ardeal, trebuie sa intre in.

El este MISTERIOSUL fondator al FACEBOOK-ULUI CHINEZESC! A devenit cel mai bogat om din China cu o avere de

Ma Huateng, seful Tencent, o retea sociala considerata alternativa Facebook-ului, este cel mai bogat om din China. Averea acestuia a crescut de peste doua ori anul trecut, la 47 de miliarde de dolari. Huateng, .

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut anul trecut. Otopeni ramane cel mai tranzitat aeroport

Numarul pasagerilor transportati pe aeroporturile din Romania a crescut constant in ultima perioada, iar anul trecut a trecut de pragul de 20 de milioane. Cel mai tranzitat aeroport ramane Otopeni, din Bucuresti, traficul inregistrand, insa, cresteri.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

ZMEURA DE AUR 2018: The Emoji Movie, CEL MAI PROST FILM (VIDEO)

The Emoji Movie a fost desemnat marele castigator al celei de-a 38-a editie a premiilor Zmeura de Aur, devenit astfel primul film animat din istoria galei care primeste titlul de Cel mai prost.

Topul judetelor unde se castiga cel mai bine

Bucurestenii sunt cel mai bine platiti din toata tara! Salariile angajatilor din Capitala au ajuns la 3. 116 de leinet in 2017. Pe urmatoarele locuri in topul zonelor cu cele mai mari salarii din 2017.

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris. Productia s-a impus si la alte categorii, precum cel mai bun scenariu original, scrie news ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )