Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din nou la drum: Turneul Pianul Calator

Adevărul Adevărul,
Din nou la drum: Turneul Pianul Calator

In diminea7789;a zilei de 18 martie ma pregateam sa incep inca o zi incarcata, cand aud la radio 7779;tirea ca Rusia a anexat Crimeea. O veste care, daca nu i7789;i da fiori pe 7779;ira spinarii, te pune totu7779;i serios pe ganduri, fiindca se intampla in pragul casei tale. Jocurile bipolarita7789;ii, in care acum Ucraina este miza, nu s-au incheiat in aceasta regiune, in care noi trebuie sa ne ducem lini7779;ti7789;i ?) via7789;a. continuă pe Adevărul

Del Potro va fi operat din nou la cotul stang. A abandonat la Miami.

Argentinianul Juan Martin Del Potro, numarul 8 mondial, a anuntat ca se va opera din nou la cotul stang, dupa ce a abandonat la ultimele doua turnee, Indian Wells si Miami. Dupa o perioada de tratament medical si noi teste, am decis impreuna cu doctorul Richard Berger sa ma operez la cotul stang. Nu a fost o decizie usor de luat. Nu sunt intr-un moment bun al carierei mele si stiu ca nu va fi usor sa revin la un nivel bun in circuitul ATP, a scris Del Potro pe pagina sa de Facebook. Del .

Maria Grapini ucide din nou limba romana: A vorbit despre romatism si reomatism, in incercarea de a ataca postul B1 TV (VIDEO)

Ministrul Turismului, Maria Grapini, face din nou greseli gramaticale, la doar o zi dupa ce a declarat ca este fericita ca jumatate dintre romani sufera de reumatism. Eu cred ca postul B1 este cel mai tembel.

Jessica Simpson si-a amanat din nou nunta. Din cauza parintilor de aceasta data

Din nou o amanare pentru Jessica Simpson! Cantareata si-a reprogramat iarasi nunta, insa de aceasta data din cauza parintilor ei.

Cea mai noua reclama Samsung: Din nou, coltii la concurenta! [VIDEO]

Dupa ce au anuntat la CES 2014 cateva tablete noi din gama Pro, cei de la Samsung s-au decis sa apeleze din nou la reclame agresive. Avand in vedere istoricul companiei cand vine vorba de campanii anti-Apple, nu ar trebui sa vina ca o surpriza de proportii faptul ca cea mai recenta reclama Samsung la o serie de tablete este pe acelasi ton agresiv. Vizavi de produsele prezentate, de aceasta data vorbim de Galaxy Note Pro si Galaxy Tab Pro.

FOTO Horia Mihail si Pianul calator au facut senzatie la Barlad

Pavilionul muzeal Marcel Guguianu Barlad a gazduit cel de-al doilea concert al marelui pianist Horia Mihail din turneul prin 13 orase din tara si doua in strainatate: New York si Chisinau.

Romania, din nou in top 3 la scumpiri in UE.

Romania se afla in topul tarilor din UE in ceea ce priveste majorarea pretului la benzina in primele trei luni ale acestui an, potrivit datelor Comisiei Europene, clasandu-se pe locul doi, imediat dupa Cipru. Astfel, la jumatatea lunii martie, pretul mediul al benzinei Euro-super 95 a ajuns la 1,26 de euro, putand sa fi ajuns la 1,33 de euro daca Guvernul ar fi introdus acciza suplimentara in ianuarie, scrie Gandul. Romania se afla, totodata, pe locul patru la nivel european in ceea ce .

Atanasie Stanculescu cere, din nou, sa fie eliberat conditionat.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a cerut, luni, la Judecatoria Sectorului 4, sa fie eliberat conditionat, avocatul din oficiu care l-a aparat spunand ca in cazul acestuia ar trebui sa se aplice prevederile legale mai favorabile si sa fie eliberat dupa executarea unei treimi din pedeapsa, potrivit Mediafax. Victor Atanasie Stanculescu a fost adus, luni dimineata, la Judecatoria Sectorului 4 pentru judecarea cererii sale de eliberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat o .

Obama discuta din nou despre spionaj cu gigantii Internetului

Presedintele american Barack Obama i-a invitat, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de Internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA) a accesat pentru spionaj milioane de computere din.

HP face din nou promisiuni, acum legate de imprimare 3D

Sansele ca fiecare dintre noi sa fi avut la un moment dat o imprimanta HP sunt destul de mari. Compania este pana la urma unul dintre cei mai mari jucatori din aceasta piata. Este astfel si normal sa intre pe un segment la care se pricepe destul de bine si care promite destul de mult pe viitor. Vorbim despre imprimare 3D. Zvonurile au fost confirmate astazi, iar HP planuieste sa intre pe segmentul imprimantelor 3D si sa aduca pe piata [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )