Libnet.ro
UNICEF

18:45

Obama discuta din nou despre spionaj cu gigantii Internetului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Obama discuta din nou despre spionaj cu gigantii Internetului

Presedintele american Barack Obama i-a invitat, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de Internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA) a accesat pentru spionaj milioane de computere din. continuă pe Wall-Street Ro

Jessica Simpson si-a amanat din nou nunta. Din cauza parintilor de aceasta data

Din nou o amanare pentru Jessica Simpson! Cantareata si-a reprogramat iarasi nunta, insa de aceasta data din cauza parintilor ei.

Cea mai noua reclama Samsung: Din nou, coltii la concurenta! [VIDEO]

Dupa ce au anuntat la CES 2014 cateva tablete noi din gama Pro, cei de la Samsung s-au decis sa apeleze din nou la reclame agresive. Avand in vedere istoricul companiei cand vine vorba de campanii anti-Apple, nu ar trebui sa vina ca o surpriza de proportii faptul ca cea mai recenta reclama Samsung la o serie de tablete este pe acelasi ton agresiv. Vizavi de produsele prezentate, de aceasta data vorbim de Galaxy Note Pro si Galaxy Tab Pro.

Obama va discuta despre spionaj cu directorii companiilor de internet.

Presedintele american Barack Obama i-a invitat vineri, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de Internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA) a accesat pentru spionaj milioane de computere din intreaga lume, transmite Mediafax. Marck Zuckerberg, directorul general al Facebook, si Eric Schmidt, presedintele executiv al Google, vor participa la intalnire, a declarat o sursa apropiata situatiei. Directorul general al Yahoo, .

Barack Obama i-a invitat la discutii despre spionaj pe sefii companiilor de Internet

Presedintele american Barack Obama i-a invitat, vineri, in Biroul Oval, pe lideri ai companiilor de internet si tehnologie, pentru a discuta in legatura cu dezvaluirile ca Agentia Nationala de Securitate NSA).

HP face din nou promisiuni, acum legate de imprimare 3D

Sansele ca fiecare dintre noi sa fi avut la un moment dat o imprimanta HP sunt destul de mari. Compania este pana la urma unul dintre cei mai mari jucatori din aceasta piata. Este astfel si normal sa intre pe un segment la care se pricepe destul de bine si care promite destul de mult pe viitor. Vorbim despre imprimare 3D. Zvonurile au fost confirmate astazi, iar HP planuieste sa intre pe segmentul imprimantelor 3D si sa aduca pe piata [].

B1 TV, din nou peste Antena 3 in data de 18 martie 2014

B1 TV s-a situat, aseara, pe primul loc in topul audientelor pe piata televiziunilor de stiri. in intervalul 23:00 00:00, pe segmentul de populatie din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )