Libnet.ro
UNICEF

22:30

Soarta trista si sfarsitul tragic al Fotografului Unirii, cel mai important martor al Marii Adunari Nationale de la 1918

Adevărul Adevărul,
Soarta trista si sfarsitul tragic al Fotografului Unirii, cel mai important martor al Marii Adunari Nationale de la 1918

Singurele clisee fotografice care surprind Marea Adunare Nationala de la 1918 au fost realizate de Samoila Marza. Fotograful Unirii, care cel mai probabil in alte tari ar fi avut parte de recunoastere si de o soarta fericita, in Romania unita a avut un final trist, in saracie si uitare. continuă pe Adevărul

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Banicioiu: De la 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, azi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu Executivul blocului comunitar european si FMI, cat si cu producatorii si distribuitorii, potrivit surselor din presa.

Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO]

Qualcomm a fost in atentia tuturor in ultimele luni, dar nu dintr-un motiv bun. Compania a decis sa-si spele un pic imaginea si sa arate tuturor ca indiferent ca se incalzesc sau nu, procesoarele care ii parasesc fabrica ofera telefoanelor noastre superputeri. Procesorul Snapdragon 810 este inconjurat de controverse de cand s-a demonstrat ca se [] Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat, luni, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost.

Nicolae Banicioiu: Din 1 iulie vom avea cel mai mic pret european la medicamente; au fost discutii si cu FMI

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a anuntat, astazi, la Guvern, ca de la 1 iulie Romania va avea cel mai mic pret european la medicamente, sustinand ca toata procedura de reducere a preturilor a fost finalizata, fiind purtate discutii atat cu CE.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

EY Eurozone Forecast: Consumul intern este cel mai puternic vector de crestere in economia Romaniei

Consumul intern inregistreaza in Romania cel mai mare avans incepand cu 2008 si reprezinta principalul vector de crestere a Produsului Intern Brut PIB), potrivit barometrului EY Eurozone Forecast .

Clasamentul ATP: Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului

Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului, cu toate ca a coborat trei locuri in clasamentul ATP, de pe 186 pe 183, cu 274 puncte, scrie Agerpres. Tenismenul roman Victor Hanescu a ajuns.

Copa America: Programul sferturilor - Argentina vs Columbia, cel mai interesant meci

Brazilia, Peru si Columbia au completat tabloul celor mai bune opt echipe de la Copa America. In sferturi, Argentina vs Columbia va fi cel mai interesant meci, cel putin la prima vedere.

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )