Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Singura carte din Romania care s-a vandut impreuna cu o bucata de ceafa de porc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Singura carte din Romania care s-a vandut impreuna cu o bucata de ceafa de porc

Tumultul tranzitiei si foamea ancestrala a romanilor se comprima intr-o lansare de carte care a avut loc in 1992, in macelaria Mirad, din Piata Amzei. Mari oameni de cultura au fost prezenti la eveniment, in frunte cu Parintele Galeriu si Laurentiu Ulici, cel care avea sa devina presedintele Uniunii Scriitorilor. Lumea se imparte intre carte si carne, spuneau autorii cartii. Sloganul e, in parte, valabil si azi, cred ei acum, dupa 24 de ani. continuă pe Adevărul

BREXIT. O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de iesirea acesteia din UE

O firma din Romania care exporta carne in Marea Britanie se simte amenintata de Brexit dupa ce facuse investitii destinate special derularii exportului catre spatiul comercial al Regatului Unit.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

Grecii de la Marinopoulos, care controlau cafenelele Starbucks din Romania, si-au cerut insolventa

Grecii de la Marinopoulos si-au cerut insolventa. Acestia controlau la un moment dat cafenelele Starbucks din Romania si magazinele de haine Gap. Grecii au datorii de 3 miliarde de euro catre 1000 de credit.

Reactia Ministerului Afacerilor Externe din Romania dupa atentatul din Istanbul

Ministerul Afacerilor Externe din Romania condamna ferm atacul care s-a soldat cu un numar foarte mare de victime si atrage atentia asupra importantei combaterii terorismului. Ministerul Afacerilor.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, despre eroarea de la evaluarea nationala: Sunt slabe sperante ca se va tine cont de parerea parintilor

Iulian Cristache, presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti din Romania, a intervenit telefonic pentru B1TV si a discutat despre situatia privind eroarea de la evaluarea nationala. Acesta a.

VIDEO. Momente-cheie din cariera lui Oprea, in imagini. De la relatia cu Cozma, la acuzatiile de plagiat si moartea politistului Gigina

Intre controversele pe care Gabriel Oprea, fondatorul UNPR, le-a iscat pe scena publica, se numara natura relatiei cu Miron Cozma, liderul minerilor, dosarul coloanelor oficiale, declansat de moartea politistului Bogdan Gigina, in octombrie 2015, la scandalul de plagiat privind doctoratul sau.

VIDEO. Momente-cheie din cariera lui Oprea, in imagini. De la relatia cu Cozma, la doctorat si moartea politistului Gigina

Intre controversele pe care Gabriel Oprea, fondatorul UNPR, le-a iscat pe scena publica, se numara natura relatiei cu Miron Cozma, liderul minerilor, dosarul coloanelor oficiale, declansat de moartea politistului Bogdan Gigina, in octombrie 2015, la scandalul de plagiat privind doctoratul sau.

VIDEO Imaginile zilei din Prahova: Un consilier PSD ii pupa mana noului presedinte de Consiliu Judetean, la investirea acestuia

Bogdan Toader PSD), in varsta de 32 de ani, a fost ales miercuri presedinte al Consiliului Judetean Prahova, prilej cu care a fost aplaudat, iar unul dintre consilierii judeteni ai PSD, Alexandru Banica, care face parte din Organizatia de Pensionari a partidului, i-a pupat mana, sub privirile lui Mircea Cosma, fostul sef de CJ timp de 12 ani, asa cum arata imaginile filmate de Ziarul Incomod.

VIDEO+FOTO.Vedetele din Game of Thrones cer liderilor europeni sa-i ajute pe refugiati

Chiar daca nu sunt neaparat cei mai buni prieteni in Game of Thrones Urzeala Tronurilor), Cersei Lannister Lena Headey), Arya Stark Maisie Williams) si Davos Seaworth Liam Cunningham) au calatorit impreuna in Grecia pentru a se intalni cu refugiatii din Siria si Afganistan si le-au solicitat liderilor politici europeni sa-i ajute pe acesti oameni, conform unui material publicat de site-ul thewrap. com .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )