Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cele mai furate carti din librariile Humanitas

Adevărul Adevărul,
Cele mai furate carti din librariile Humanitas

Manualul de Biologie de clasa a VI-a este cea mai furata carte din librariile Humanitas in anul 2016, iar urmatoarele locuri in top sunt ocupate de manualul de Chimie de clasa a XI-a, dar si de Sfarsitul Occidentului?, de Lucian Boia, si Cimitirul de piane, de Jose Luis Peixoto, au transmis reprezentantii librariilor Humanitas pentru News. ro. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

Topul celor 5 CELE MAI BIZARE masini din 2016! (FOTO)

Noi concepte interesante au venit anul acesta. Constructorii am vrut sa ne ofere viziune loc despre cum ar putea arata masinile in viitor. Rolls-Royce Vision 100 este o masina concept uimitoare intr-o.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. in aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de voiaj ale CFR Calatori.

CFR Calatori adauga vagoane suplimentare la trenurile pe cele mai solicitate rute de sarbatori

Compania de stat CFR Calatori a anuntat joi ca va suplimenta cu vagoane, in perioada 23 decembrie 2016 2 ianuarie 2017, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti. In aceasta perioada, vor fi deschise doar trei agentii de.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Detaliile uneia dintre cele mai dubioase retrocedari din Romania. Cum a ajuns un teren estimat la 1,2 miloane euro sa fie umflat de 25 de ori

Noi detalii ies la iveala in dosarul retrocedarii uriase de 25 milioane euro acordate de catre ANRP in 2010 omului de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren de 6,2 hectare din Pitesti, despagubire ce face obiectul unui proces aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Femeia care i-a vandut ulterior drepturile litigioase lui Rotaru ceruse in 2009 o despagubire de doar 1,2 milioane euro.

Leonard si Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari restaurante din Arges, trimisi in arest pentru evaziune fiscala

Fratii Leonard si Emilian Dobrinescu, proprietarii restaurantului ,,La Cetate din Stefanesti, Arges, vor petrece sarbatorile dupa gratii. Cei doi au fost retinuti inca de marti, initial, pentru 24 de ore impreuna cu un colaborator, Alin Iacob, din Stefanesti), insa au primit, apoi, mandate de arestare pentru 30 de zile.

Cele mai frumoase filme de Craciun: recomandari pentru serile de sarbatoare VIDEO

Sarbatorile de Iarna sunt un prilej bun pentru a petrece timp cu familia, iar, dupa ce ati despachetat cadourile si ati luat masa impreuna, una dintre cele mai la indemana variante este vizionarea unui film specific acestei perioade. in acest sens, va prezentam o lista a celor mai frumoase si apreciate filme de Craciun.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2971 seconds )