Libnet.ro
UNICEF

18:45

Leonard si Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari restaurante din Arges, trimisi in arest pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Leonard si Emilian Dobrinescu, patronii unuia dintre cele mai mari restaurante din Arges, trimisi in arest pentru evaziune fiscala

Fratii Leonard si Emilian Dobrinescu, proprietarii restaurantului ,,La Cetate din Stefanesti, Arges, vor petrece sarbatorile dupa gratii. Cei doi au fost retinuti inca de marti, initial, pentru 24 de ore impreuna cu un colaborator, Alin Iacob, din Stefanesti), insa au primit, apoi, mandate de arestare pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Ciolos: Datorita viziunii lui Constantin Stroe, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante in urma decesului lui Constantin Stroe, fost director al uzinei Dacia si aminteste ca atunci cand fabrica de automobile trecea prin momente grele, el a luptat pentru privatizarea acesteia pentru ca a crezut in viitorul automobilului romanesc. Datorita viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei, spune Dacian Ciolos.

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le.

RAZI cu lacrimi! Vezi AICI cea mai TARE PARODIE cu HAGI (VIDEO)

Gica Hagi este protagonistul unuia dintre cele mai amuzante filmulete de pe Youtube. in urma declaratiilor pe care le-a facut cu privire la nemultumirile legate de modul in care arbitrii, dar si.

Veste surprinzatoare in handbalul romanesc. Una dintre cele mai bune fete de la nationala si-a anuntat retragerea la doar 31 de ani

Dupa Aurelia Bradeanu, care a spus adio nationalei la 37 de ani, o alta jucatoare de legenda si-a anuntat retragerea la intoarcerea de la Campionatul European din Suedia.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finaul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii. Cand va fi difuzat ultimul episod

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Fanii au incercat, in masura posibilitatilor financiare, sa se inspire de la vedeta preferata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )