Libnet.ro
UNICEF

16:30

Totul despre cel mai mare festival de folclor din Romania, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Totul despre cel mai mare festival de folclor din Romania, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 19-21 iunie, la Bucuresti va avea loc cea de-a IX-a editie a Festivalului International de Folclor Muzici si Traditii in Cismigiu. in parcul din centrul capitalei se vor intalni peste 2. 000 de artisti din toate zonele tarii, ansambluri folclorice, fanfare, minoritati si comunitati nationale. Despre toate acestea va vorbi unul dintre organizatorii evenimentului, Ema Stoica CREART), la Adevarul Live, de la ora 13. continuă pe Adevărul

BIAS 2015: Ultimele antrenamente pentru cel mai mare miting aviatic din Romania

Au mai ramas doua zile pana la cel mai mare miting aviatic din Romania, Bucharest International Air Show, ce va fi transmis in direct de Antena 3. Pregatirile si antrenamentele sunt in plina desfasurare pe.

Cel mai mare parc natural din estul Europei trebuie reabilitat in trei luni. in caz contrar, primaria ar putea pierde finantarea

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Pregatiri pentru Bucharest International Air Show. Pilotii promit sa faca spectacol la cel mai mare show aviatic din Romania

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare show aviatic din Romania. Prima aeronava straina care a aterizat pe aeroportul Baneasa a fost cea a pakistanezilor. La spectacol, romanii sunt reprezentati d.

Cel mai mare show aviatic al anului are loc sambata in Capitala

Sambata, 20 iunie, Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, din Capitala, gazduieste o noua editie a celui mai important show aerian din Romania: Bucharest International Air ShowGeneral Aviation Exhibition BIAS). Cerul Bucurestiului va fi brazdat de peste o suta de aeronave civile si militare.

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

Absolventii examenului de bacalaureat care iau media 10, rasplatiti cu bilete la cel mai ravnit festival din Cluj

Absolventii examenului de Bacalaureat care obtin media 10 vor primi un bilet la Untold Festival, principalul eveniment al Cluj - Capitala Europeana de Tineret 2015, potrivit lui Bogdan Buta, directorul festivalului.

Oasele balaurului bondoc din Tara Hategului au fost expuse in cel mai mare parc al dinozaurilor din Romania

Fosilele balaurului bondoc, dinozaurul pitic care a trait in insula preistorica a Hategului, au ajuns in cel mai mare parc cu dinozauri, inaugurat in Rasnov.

STUDIU Romania, tara europeana cu cel mai mare numar de angajati nevoiti sa fie prezenti la birou

Romania este tara europeana cu cel mai mare numar de angajati nevoiti sa fie prezenti la birou pentru a-si indeplini sarcinile de lucru 81%), la polul opus aflandu-se Norvegia, unde 51% dintre angajatii IMM-urilor trebuie sa fie efectiv la munca, potrivit unui studiu Ipsos Mori pentru Microsoft.

Criza de medici. Cel mai mare spital din Baragan ar putea fi declasificat, de la 1 august cand ramane fara anestezist

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan ar putea fi declasificat de la 1 august, odata cu pensionarea singurului medic anestezist. Astfel, unitatea medicala risca sa piarda o parte din angajati, conducerea fiind obligata sa recurga la concedieri, dar si bani de la buget.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )