Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

B1 B1,
Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna. continuă pe B1

Cine este cel mai bine platit antrenor roman

Cosmin Olaroiu si-a prelungit contractul cu Al Ahli si a devenit cel mai bine platit antrenor roman. El incasa 16 milioane de euro in urmatorii trei ani.

Olaroiu, cel mai bine platit om din sportul romanesc: cum a ajuns la acest statut si ce contract a semnat in weekend

Cosmin Olaroiu are toate sansele sa bifeze la Al-Ahli Dubai cel mai lung mandat de al sau pe banca unei echipe de cand s-a apucat de antrenorat, in 2000.

Cel mai in varsta cuplu din lume a spus azi da in fata ofiterului Starii Civile

Ea are 91 de ani, el 103 ani. Azi au spus da in fata ofiterului Starii Civlile si au devenit cei mai in varsta miri din lume, consemneaza Agerpres.

Caru' cu vedete: O cunoscuta cantareata a fost parasita de mire inainte de nunta fara nicio explicatie; Cel mai bine platita actrita porno din toate timpurile se converteste la iudaism ca sa se marite; Cantaret ucis de un vanator de recompense, dupa un s

Vedete care urasc tehnologia si/sau platformele sociale. Vedetele sunt mereu conectate la social media, insa exista si exceptia de la regula: vedete care nu numai ca nu sunt prezente online, dar si declara raspicat, ori de cate ori au ocazia, ca urasc. Leonardo DiCaprio are o noua iubita! Dupa o lunga perioada de speculatii, Leonardo DiCaprio a fost surprins in compania celei care pare sa ii fie iubita. Kelly RohrBach este un model in varsta de 24 de ani, care a aparut in publicatii precum.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Harta calitatii vietii in lume: unde ar trebui sa te muti pentru a trai mai bine

Unde crezi ca este ideal sa traiesti? Desi nu se afla in topul tarilor cu cea mai inalta calitate a vietii, Romania sta destul de bine la acest capitol, chiar mai bine decat alte cateva tari din jur. Iata deci cum arata harta calitatii vietii in lume.

Antena 3 a dus Romania in templul luptei pentru libertate. Petitia Abuzurile din Romania trec oceanul va fi vazuta de milioane de oameni

Petitia Abuzurile din Romania trec oceanul , initiata de Antena 3 si semnata de 110. 000 de oameni, va fi expusa la cel mai important muzeu dedicat presei din Statele Unite, Newseum, a anuntat Mihai Gadea.

Zece plante care iti energizeaza in mod natural organismul. Cum lupta spirulina, usturoiul sau catina pentru ca tu sa te simti mai bine

Medicina ofera alternative demne de luat in seama pentru diferitele stari pe care le traversam. Indiferent ca suntem obositi, plictisiti, apatici sau stresati, exista fructe sau legume pe care le putem consuma pentru a ne simti mai bine.

Antrenamentele finale pentru show-ul aviatic al anului

Pilotii romani fac ultimele antrenamente inainte de cel mai mare show aerian din Romania, BIAS - 2015. Weekendul viitor, pe aeroportul Baneasa, peste 100 de piloti si parasutisti de elita din mai multe tari.

Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

Xonia lanseaza videoclipul celui mai nou single al ei, Slow. Se anunta a fi cel mai sexy clip al verii, iar asta deoarece artista apare in ipostaze de-a dreptul incendiare! .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )