Libnet.ro
UNICEF

22:30

Oasele balaurului bondoc din Tara Hategului au fost expuse in cel mai mare parc al dinozaurilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Oasele balaurului bondoc din Tara Hategului au fost expuse in cel mai mare parc al dinozaurilor din Romania

Fosilele balaurului bondoc, dinozaurul pitic care a trait in insula preistorica a Hategului, au ajuns in cel mai mare parc cu dinozauri, inaugurat in Rasnov. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre plecarea din tara a premierului Ponta fara a informa pe NIMENI

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, sustine ca in acest moment este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa. Iohannis a raspuns astfel unei intrebari referitoare la iesirea din tara a premierului Ponta.

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Petroceltic si-a vandut operatiunile din tara noastra

Compania petroliera irlandeza Petroceltic International a anuntat marti vanzarea operatiunilor din tara noastra catre firma GVC Investment BV, valoarea tranzactiei nefiind data publicitatii, transmite Reuters.

IKEA va deschide al doilea magazin din tara noastra

Compania IKEA Romania a cumparat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din tara noastra, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Avertizare meteo valabila de duminica pana marti seara. Canicula, vijelii, ploi torentiale cu fulgere si chiar grindina in mare parte din tara

Canicula va persista duminica si luni in mai multe zone din tara si, totodata, de duminica pana marti seara, vor cadea ploi torentiale, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, potrivit unei noi informari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Trei busturi din bronz au fost furate, in Timisoara. Suspectii, dusi la audieri

Trei tineri suspectati ca au furat trei busturi din bronz, din Timisoara, au fost prinsi miercuri seara si dusi la audieri.

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )