Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei: Un nou capitol european pentru Timisoara, pentru Banat si pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei: Un nou capitol european pentru Timisoara, pentru Banat si pentru Romania (VIDEO)

Dominic Fritz a declarat, miercuri, victoria sa si a Consiliului Local de la Timisoara este o victorie a timisorenilor si un simbol foarte puternic pentru nu doar o Timisoara europeana, ci si o Romanie. continuă pe B1

Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei: Un nou capitol european pentru Timisoara, pentru Banat si pentru Romania (VIDEO)

Dominic Fritz a declarat, miercuri, victoria sa si a Consiliului Local de la Timisoara este o victorie a timisorenilor si un simbol foarte puternic pentru nu doar o Timisoara europeana, ci si o Romanie.

CV-ul impresionant al lui Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR PLUS care l-a invins la alegerile din Timisoara pe Nicolae Robu are un CV impresionant, fiind unul dintre putinii primari cu studii solide de stiinte politice in strainatate. nbs.

Despre Dominic Fritz, noul primar neamt al Timisoarei, s-a spus ca este somer in Romania. Salariul urias pe care il primea in Germania

Dominic Fritz, cetateanul german venit in Romania in 2003 si care a castigat cu un scor urias Primaria Timisoarei candidand din partea USR-PLUS, a vorbit, luni seara, in exclusivitate la Sinteza zilei, despre parcursul sau in orasul de pe Bega.

Fritz, noul primar al Timisoarei: Ma scoate din sarite vorba romaneasca ce sa-i faci, n-ai ce sa faci Nu sunt spion

Dominic Samuel Fritz, noul primar al Timisoarei, spune ca cel mai mult l-a enervat in Romania expresia ce sa-i faci?!, n-ai ce sa-i faci! si tocmai de aceea a avut slogan de campanie cu ai ce sa faci. Europa in miscare - la Timisoara, un primar german get-beget, la Rostock, un primar danez .

VIDEO Surpriza! Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei. Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea

Dominic Fritz se va intalni cu votantii sai in Piata Victoriei din Timisoara, la ora 23. Primarul Nicolae Robu si-a recunoscut infrangerea.

Sute de timisoreni au sarbatorit in strada victoria lui Dominic Samuel Fritz, noul primar al Timisoarei

La Timisoara, socoteala din partid nu se potriveste deloc cu cea din sectiile de votare pentru fostul primar, Nicolae Robu, care a pierdut in fata lui Dominic Samuel Fritz, cadidatul USR-PLUS.

VIDEO Dominic Fritz, primarul german al Timisoarei: Un oras european a ales un primar european

Germanul Dominic Fritz scrie istorie in Timisoara. A castigat mai lejer decat se asteptau si cei mai infocati fani ai sai.

Dominic Fritz si noua revolutie de Timisoara

Eu sunt un candidat care nu are absolut nicio legatura, nici cu comunismul, nici cu postcomunismul, nici cu acest sistem cu baroni locali sau miliardari de carton, spune Dominic Fritz, noul primar al Timisoarei, despre el insusi, prezentandu-se pentru cei care inca nu il cunosc, in primul sau discurs de dupa confirmarea rezultatului alegerilor.

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane.

Noul primar neamt al Timisoarei canta alaturi de un cor gospel VIDEO

Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei dupa ce l-a invins pe Nicolae Robu la alegerile locale. Putina lume stie insa despre el ca obisnuieste sa cante alaturi de un cor de gospel.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )