Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera burse pentru trandavie

Adevărul Adevărul,
Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera burse pentru trandavie

O universitate din Germania ofera burse pentru trandavie aplicantilor care sunt serios angajati in a face nimic, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie

O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie aplicantilor care sunt serios angajati in a face nimic, relateaza The Guardian.

Aleksei Navalny va fi transferat intr-o clinica din Germania. Rusia si-a dat acordul pentru preluarea lui cu o aeronava

Oficialii rusi si-au dat acordul pentru transferul luiAleksei Navalnyintr-o clinica din Germania. JuliaNavalny, sotia opozantuluispitalizat la reanimare in Siberia dupa cear.

Alexei Navalny va fi transferat intr-o clinica din Germania. Rusia si-a dat acordul pentru preluarea lui cu o aeronava

Oficialii rusi si-au dat acordul pentru transferul luiAlexei Navalnyintr-o clinica din Germania. JuliaNavalny, sotia opozantuluispitalizat la reanimare in Siberia dupa cear.

Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia aflat in coma dupa ce ar fi fost otravit, ar urma sa fie transferat intr-un spital din Germania, afirma surse citate de publicatia Bild, scrie Mediafax. in acelasi timp, Le Monde scrie ca Franta este pregatita sa il primeasca pe Navalnii, potrivit Reuters.

Dinamo, aproape sa revina la Ionut Negoita! Dovada ca spaniolii nu au bani pentru club

Era spaniola de la Dinamo ar putea sa dureze doar cateva zile. Pablo Cortacero a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Ionut Negoita, iar fanii ros-albilor sperau ca va face echipa tare. Se vorbea de numeroase transferuri din Spania, printre care si Roberto Soldado, fostul jucator al lui Real Madrid. Dar pana la urma .

Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Crescatorii romani de vaci vor putea primi subventii finantate de Comisia Europeana, prin FEADR, in valoare de pana la 7. 000 de euro. Masura a fost gandita pentru ca fermierii sa-si poata rezolva problemele legate de numerar, urmare a efectelor pandemiei de COVID-19. Se dau multi bani pentru romani. Cum poti incasa pana la 7. 000 de .

RALUCA TURCAN: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii, insa exista categorii defavorizate care sunt beneficiare de masti gratuite de la stat, prin achizitia facuta de Ministerul Sanatatii.

SENAT Programul de lucru pentru sesiunea extraodinara din perioada 21 - 31 august a fost aprobat

Plenul Senatului a aprobat, astazi, in unanimitate, programul de lucru pentru sesiunea extraordinara din perioada 21 - 31 august.

O universitate da bani celor care nu fac nimic! Nu este o gluma. Cat valoreaza o bursa

O universitate din Germania da burse uriase celor care aleg sa nu faca un anumit lucru. Sunt trei burse in valoare de 1. 600 de euro iar cei care vor sa beneficieze de acesti bani pot depune dosarele in mod anonim pana pe 15 septembrie.

La 8 zile de la inceperea noului semestru, o universitate din SUA a suspendat cursurile cu prezenta fizica. Aproape 150 de studenti au fost depistati cu COVID-19

Unvesitatea Notre Dame din Indiana, SUA, a suspendat cursurile cu prezenta fizica, marti, la opt zile de la inceperea semestrului de toamna si dupa ce 146 de studenti si un angajat au fost testati pozitiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )