Libnet.ro
UNICEF

19:00

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI BRD - profit net de 787 milioane de lei, in crestere cu 4%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI BRD - profit net de 787 milioane de lei, in crestere cu 4%

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 786,9 milioane de lei, cu 4,1% peste cel realizat in prima jumatate a anului 2018, in conditiile unui venit net bancar de 1,609 miliarde de lei, cu 8,7% mai mare decat cel realizat dupa primul semestru al anului trecut, se arata in raportul publicat astazi de grupul financiar pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul Mecanica Ceahlau se prabuseste cu 60%

Mecanica Ceahlau MECF) a raportat un profit net de 0,63 milioane de lei, in primul semestru al acestui an, cu 60% sub cel din aceeasi perioada a anului 2018, cand producatorul de utilaje agricole a obtinut un profit de 1,57 milioane de lei, se arata in raportul companiei remis la finele saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, Grupul Garanti Romania si-a majorat cu 25% profitul net consolidat

Volumul total al activelor grupului a urcat cu 4,5%, depasind 12,1 miliarde lei, in prezent * La nivel individual, Garanti Bank a inregistrat un profit net de 77,6 milioane lei, in crestere de peste 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut Grupul Garanti Romania, a avut, in primele sase luni ale acestui an, cel mai bun semestru al sau in tara noastra, pe fondul managementului eficient al portofoliului de credite si al eficientei operationale, au transmis reprezentantii Garanti, ieri, printr-un comunicat.

Flanco - vanzari de 433 milioane lei, in primele 6 luni ale anului

in aceeasi perioada, piata de electro-IT din Romania a crescut cu 6% Flanco Retail continua si in 2019 cresterea in conditii de profitabilitate si eficienta. Brandul romanesc, activ pe piata locala din 1994, a incheiat primul semestru al anului cu vanzari in valoare de 433 milioane lei.

Deficitul bugetar urca la 1,94% din PIB dupa primele sase luni din 2019

Bugetul general consolidat a incheiat primul semestru din acest an cu un deficit in crestere la 1,94.

Ministerul Finantelor a facut publica executia bugetara pe primele sase luni ale anului: Deficitul bugetar a crescut la 1,94% din PIB

Ministerul Finantelor Publice a incheiat executia bugetara pe primele sase luni ale anului 2019. Din acest document reiese ca deficitul bugetar a ajuns la 1,94% din PIB, fata de 1,61% cat era anul trecut in.

Garanti Romania inregistreaza un profit net de 98 milioane lei

Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piata locala, care reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing si Garanti Credite de Consum, a avut, in primele sase luni ale anului, cel mai bun semestru al sau in Romania, pe fondul managementului eficient al portofoliului de credite si eficientei operationale, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Alaptarea la san in primele sase luni pune bazele imunitatii bebelusului. Saptamana Mondiala a Alaptarii, sarbatorita intre 1 si 7 august

Organizatia Mondiale a Sanatatii - OMS - desfasoara in 2019 Saptamana Mondiala a Alaptarii sub sloganul Sustinem parintii! Facilitam alaptarea! Acum si pentru viitor!.

Rezultate pe primul semestru: Porsche si-a crescut veniturile din vanzari cu noua procente

In primele sase luni ale anului 2019, Porsche AG, si-a crescut, inca o data, veniturile din vanzari, rezultatul operational inaintea cheltuielilor exceptionale, livrarile si numarul de angajati.

Exporturile de preparate din carne si peste au crescut cu 7,4% in primele patru luni din 2019

Romania a exportat in primele patru luni din 2019 preparate din carne si peste in suma de 59,7 milioane de euro, cu 7,4% mai mult comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica si citate de Agerpres.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a demisionat dupa doar sase zile de mandat

Nicolae Moga a anuntat marti ca a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Interne, dupa doar sase zile de mandat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )